090624 kväll (:

Hallå allihop!

Haft en bra dag? Det har jag :). 28 grader i solen helt otroligt! Jag börjar faktiskt bli brun :D Eftersom Thailand-brännan bleknat lite sen sportlovet behövdes den bättras på :P. Jag har ätit lunch ute och läst SOLO och schtekt i all allmänhet.
Sen tog jag vovven till lundsjön så att hon fick bada, SIgne har alltid varit en badkruka men nu verkar hon tycka om det.

Jag bestämde mig sen för att baka lite, ibland får jag lite infall och den här gången bakade jag cupcakes :) Jag blev väldigt nöjd faktiskt och jag satte små rosenknoppar från trädgården på dem. Om jag inte blir journalist eller författare så vill jag starta ett cupcakecafé när jag gått en journalistutbildning.

Imorn åker jag Madde och hennes franska kompis Noemie med min båt ut till Sandhamn. Båten ska vara med i en filminspelning där Bill Skarsgård är med. Jag kanske ska vara statist! :D Filmen kommer sen ut på bio då kan ni hålla utkik efter en Storöbro 34 ;) Tjejerna och jag ska bo i huset som vi min familj köpte 2 sommrar sen :) Det kommer bli as mysigt och sjukt kul :D

Ses imorn, nu ska jag göra i ordning mig för natten.
puss  <3




Här är mina cupcakes jag gjorde idag, det är choklad med hallonfrosting :)

090624's outfit


090624

Tja allesammans!

Har precis ätit en härlig frukost ute i trädgården i solen efter en lååång sovmorgon. Äntligen har sommaren kommit! Det är ju det här man har längtat efter, solen som skiner, värmen som böljar och vattnet som börjar bli varmt. För mig blir det nog en rejäl slappar dag, jag ska lägga mig i en solstol och bättra på brännan ;) Här kör vi utan solarium nämnligen :). Känner ett enormt shopping-behov så snart bär det nog av till Siklas galleria, men inte idag. Längtar sjukt mycket efter ett par skor jag har spanat in på scorett, de är röda med skyhöga klackar och jag har varit förälskad i dem länge nu. En bild kanske slinker me på dessa vackra kreationer. Kommer vara hemma i ca 2 veckor nu innan familjen åker på båtsemester i skärgården. Vilken härlig dag de här kommer att bli! På me solskyddet och ut i solen nu, det ska iaf jag göra.

Ha de bra så länge! :D






Supersnygga skor från scorett som jag absolut älskar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0