Vi med "speciella" namn

Vilket härligt gäng vi var igår. Våra mellannamn var verkligen klockrena! Axelina (jag), Delphina (Madde), (syster haha) Klara Maria (Klara, det låter som ett nunn-namn), Vigor och Einar. Hahha herregud, det finns inte ens ord.
Har ni nått heltokigt eller skönt mellannamn?
Här är en bild på Syster Klara-Maria och Delphina, bakom kameran finns Axelina :)

Ciao!

Hur mår ni idag?
Jag är fett trött efter en lång helg. Ja, för en gångs skull kändes den lång (?!). Trodde aldrig jag skulle få sova igår. Men det var sjukt härligt och kul att fira Maddes 16 års dag! Klara från Göteborg var uppe och hälsade på. Så igår drog vi in till stan och satt på Kofi i några timmar och fikade. Sedan gick vi och tittade på Snabba Cash med Kalle och Gustav. Den var skit bra! Asså det är inte många killar som passar i snagg. Men asså han som spelade JV. Ojojojoj den grabben var tight. Jag tyckte den var obehaglig, Klara var rädd och Madde som är härdad och tittar på för mycket skräckfilmer var inte det :P.
Idag ska jag bara ha en mys och chill dag. Ska lägga ansiktsmasker, köra fotbad, måla naglarna, titta på film och äta våfflor :).
Nu kommer lite outfits och bilder från helgen!
Grattis Madde hahahah! Schmexy skor från Din Sko,
helt fruktansvärda!
Kvällens halva outfit på Maddes Sweet 16:
Rosa top m. puffärm - Bikbok
Hela outfiten: Top m. Puffärm - Bikbok, Tight kjol
med dragkedja på sidan - Monki
Maddes och jag. Grattis! <3
Mads och Claris <3
Go madde, go go go madde! <3 Grattis igen sötnos! Love you!

Vandrande-pinnen på crack goes dancin'

God morgon allesammans :)
Hade ni en bra kväll? Det hade jag, vill tacka Madde för det. Underbara vän som alltid ställer upp vad än för konstigheter jag hittar på. Det var en otroligt lyckad kväll och alla hade skit kul! Nu är jag rätt trött om ni förstår vad jag menar, lite sliten. Men lever man ett rockstar life så är det sånt man får ta. Vi dansade hela kvällen och levde livet.
Nu kom jag precis hem från min Solorolls-träning. När jag vaknade hade jag väl inte precis siktet på att gå och dansa i en timme och ta ut mig. Men det var precis vad jag gjorde. Det var lätt värt det. Visst jag var lite trött och seg i början men sen flöt det. Jag håller på att lära mig en sjukt skön jazzdans med lite mystisk musik.
Lägger upp lite bilder från igår lite senare idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det fika med bästa Madde <3
puss

FEST!

Har varit på Nacka Forum med Amanda och Jonathan, amandas MVG pojkvänn. Han scorar såklart högst. Super schysst snubbe, jag är verkligen glad och smått avundsjuk för/på henne :). Hon förtjänar ju det bästa. Själv tycker jag om att kalla mig för Enastående Ensamstående efter Sid i Ice Age. Sjukt härlig film!   Jao, då var man påväg till madde. Vi ska göra i ordning oss tillsammans och sen kommer folket :). Nu insåg jag att jag packat ner min outfit för kvällen. Men antingen visar jag den lite senare ikväll eller imorgon.
Ha det bra ikväll gott folk!
puss
Moi hehe.

Ciaociao

Nu är jag i skolan och vi har håltimme. Fett skönt för nu är det bara idrott kvar och sen slutar vi! :) då ska jag möta upp Amanda och vi ska vandra runt lite i gallerian. Hon ska hitta någon klänning till ikväll. Och jag är smakråd :). Dagens och kvällens outfit kommer ut snart typ ikväll eller nått.
Är faktkiskt inte så trött men jag tror att jag kommer behöva ta en nap efter skolan. Annars kommer jag somna vid 9. Och det skulle ju vara fail.
Det är tråkigt när något händer som man inte väntade sig. På ett negativt sätt menar jag. När ens liv för stunden bygger på något så litet kan den lika snabbt som det kom få allt att rasa. Nu har jag fått nog, enough is enough. Jag orkar inte anstränga mig mer. C'est fini. Nu ska jag inte bry mig. Punkt.
Ha det bra! puss

Barnvakt

Sitter nu i grannens hus och tittar på tv medans de små sover. Undrar hur länge jag kommer behöva sitta här, om det bli sent blir jag döö trött imorn. Och det funkar ju inte eftersom det är feeest. Får kanske ta en liten tupplur efter skolan :). Har gjort mig en kopp varm choklad och ska chilla galet. Jag kan fortfarande inte sträcka på mig haha, har för mycket träningsvärk! Neeej jag måste tvätta håret när jag kommer hem. Får väl räkna med max 5 timmars sömn i natt.
Nu sitter jag och klipper med ögonen... får inte somna. Sov gott sockertopp till alla som får sova. Vilket inte gäller mig.

Vandrande-pinne på crack.

Den här dagen sög getdase. Jag hade sovmorgon vilket ifs var skönt men sen när jag ska ta mig till skolan får jag höra ur högtalarna att alla tågen är inställda. Så jag kan inte ta mig till skolan. Får skicka ett desperat mail till alla mina lärare, tumme ner. Roligt var det dock att träffa Lisen på eftermiddagen där hon satt och färgade håret hos frisören. Vi snackade lite och sen tog jag påsen med kläder jag skulle låna och kubbade som en vandrande pinne på crack. När jag skulle dit tog det typ 40 min extra för att jag inte hittade nu virrade jag endast bort mig en liten stund. Jag hinner precis med saltsjöbanan och med mina sista krafter springer jag upp för den djälvulskt långa och branta backen jag bor på. Direkt hem till de jag barnvaktar hos och klistra på ett smile. Att visa mitt riktiga ansiktsuttryck hade nog skrämt de stackars barnen haha.
När jag helt slut kommer hem provar jag outfiten som Lisen lånade ut och den är grymt snygg - visas imorn. När jag går ner för trappan för att visa min mama kläderna så förväntar jag mig en positiv reaktion. Något som "åh vad fint" eller "det där var ju snyggt". Istället fick jag ett helt hav av babbel och tjat över mig som fick mig att bara stå och hålla för öronen som en 5 åring. Varför detta tjat?! Jag föstår inte, hon skulle aldrig ens orka lyssna på sig själv det var hon som fick det över sig. "Du köper för mycket kläder, blablabla" "mimimimimimimimimblablabla" allt i en härlig tjatmoster ton. Lack är det ända ordet som kan beskriva mig i denna stund. Jag vände på klacken sket i att hon sa åt mig att stanna och stängde in mig på mitt rum. Sen tvingas jag ner för att äta middag fast jag redan gjort det när jag barnvaktade. Så GRYMT onödigt. Tjattjattjathot. Jaha, nu ligger festen risigt till. Om jag inte kommer ner bums och iaf sitter vid bordet får jag inte gå. Jag funderar seriöst på att klättra ut genom mitt fönster och rymma. Men festen är för lockande så där satt jag vid middagsbordet och spred en allänt dålig stämmning. Så börjar bråket igen. Min pappa och brorsa sitter bara och tittar på oss och vågar inte avbryta när vi sitter och skriker åt varandra.
Nu ska jag barnvakta IGEN! Känner inte att humöret är på topp, menmen. BAJS! Nu måste jag springa. Hoppas er dag var bättre än min. Den tog nog rekord, lär bli svår att slå.
puss

Hej mitt vinter land... nu ska du bort.

God morgon, idag har jag varit lite busig och tog sovmorgon :). Inget skolk men jag är klar med projektet vi håller på med. Så då börjar jag kl 12. Hade grymt svårt att somna igår, och jag som alltid brukar snusa in efter några minuter. Vad kunde det bero på? Jag tror det är för att jag har så himla mycket tankar i mitt huvud just nu, vissa gör mig stressad. Andra bara finns där för att jag ska komma ihåg att göra något nästa dag. Det blir helt klart overload för min hjärna.
Nu ska jag plugga lite historia inför seminariet idag och sen på sista lektionen måste jag åka till min läkare för att hämta ut ett recept på medicin. Efter det bär det av till Östermalm där jag ska träffa en kompis. Vi har inte setts på jätte länge jag quotar henne "år och månader sen" fast kanske inte riktigt år menmen. Jag ska iaf få låna en klänning av henne till fredag. Jag har typ hur mycket klänningar som helst men inget kändes rätt. Det är ju då man har udnerbara vänner som ställer upp.
Just det, jag vill inte ha mer snö! Nu får det vara nog.
Ha det myyys idag :)
Här kommer dagens outfit, det blir lite halvt myskläder idag.
Stickad kofta - St- Tropez, Hårnål - från Thailand,
Svarta tights och kjol (som inte syns kom jag på).

Sotade ögon

Ego-style :)

Snökaos!

Satan vad det snöar! När jag var påväg hem och kom in genom dörren kändes det som om jag hade duschat. Allt var precis genomblött. Jag hade gått till skolan i mina converse och min tunna jacka och struntat i alla varningar om snöstorm. Nej nej tänkte jag, det är säkert bara ett pr-trick. Väderkanalen kanske går lite dåligt. Nu är det ju praktiskt taget vår. Men så kom snön och jag stod där snopen med hakan ner i marken och gapade. Efter att jag konstaterat att mitt val av kläder var smått dåligt och lite för vårigt började jag gå.
Jag och Clara köpte present till kära Madde och nu sitter jag här och har hjärnornas kamp mot min dator. Öppna din j*vla trashcan! Hur svårt kan det vara. Det finns till och med en knapp som säger att tryck här så öppnas den. Men icke. Har tryckt i mig två av mina failmuffins från igår. Smakar gott men de ser lite ut som att... de typ hade en lite skev uppväxt.
Nu kommer dagens outfit, bättre sent än aldrig och lite egobilder på mig. Jag försökte nämnligen göra en sotad make. Det gick sådär. Jag tycker mest att jag ser ut som ett förvirrat skogstroll. Tänkte kanske ha det på festen på fredag. Och skogstroll är väl sexy? Särskillt när håret står på ända och ser ut som en lejonman. Nu ska jag sluta skriva och fortsätta kampen mot min dator. Jag svär att den gör det med flit. Den tycker inte om mig. Okej ag har tappat den en gång. Men hallå den kan ju inte förvänta sig en kungatron.
Ses alla snögubbar!
Dagens Outfit - Skjorta från Marco Polo, skärp - Vero Moda,
Armband bl.a - Thomas Saabo, Svart kjol - Gina Tricot.



Kvällens mys-outfit (med sotade ögon) - T-shirt med
tryck - Gina Tricot, Örhängen - Wishing Tree



Sotade ögon. Egobild hehe. Bare with me here.


Satan.

Jaha nu sitter jag i skolan. Jag fick aldrig veta att vi inte hade någpn biologi idag. Fan asså, där rök den sovmorgonen. Enligt läraren skulle ryktet spridas om sovmorgon. Vem var idioten som inte spred det? Den här morgonen suger pungräka. Jag är inte speciellt happy right now.
Hoppas att er morgon var bättre än min. Det som håller mig uppe den här dagen är festen på fredag! Tagga! Oh f*ck vad ska jag ha på mig. Nu måste jag planera! Efter skolan ska jag och Clara gå och köpa någonting till madde som fyller år på lördag! Fett kul :)
Nu ska jag försöka fokusera på något vettigt. Dagens outfit kommer upp ikväll tror jag.
Ha det bra! :)

Jag är duktig :)

Nu har jag dansat och vi körde värsta sköna träningspasset. Pappa har precis fått sina skjortor och tröjor importerade från USA :) och i med att vi "delar på allt" så tycker jag att de är lite mina också. Pappa använder dem som tröjor och jag dem som klänningar. Det funkar finfint, ska bara försöka övertala honom... Men med min överlägsna super hjärna så kan jag nog få honom att med glädje låna ut dem.
Okej nu glömde jag lägga upp bilderna, men jag fick göra om alla muffins :( så det tog ju upp lite tid... Det hände nått konstigt så allt blev pannkaka. Aja.
Sweet dreams på er

Bakdag

Ciaociao! :) nu ringer klockan och jag ska ta ut min första plåt med muffins! Det är jag som bakar imorn till mentorstiden. Jag bakar såklart muffins. Det är min grej. Och bakning är fett bra terapi. Man blir helt lugn och tänker bara på att göra rätt så att inte allt smakar pungräka när det är klart ;). Jag gör en plåt chokladmuffins med hallon i och en med vanliga vita med blåbär i. Allt gjort på mitt hemmagjorda recept :)
Snart ska jag läsa ca 500 sidor i svenska boken känns det som. Och sen är det dans igen halv 8! Längtarlängtarlängtar tusen gånger. Imorn tänkte jag följa mamma till hennes pass. Eftersom all barnvaktning den här veckan är inställd har jag massa tid över. Fett skönt men lite cash sitter ju inte fel haha.
Snart slänger jag upp en bild på mina, som jag nu ser, lite smått missbildade muffinsar. De hade nog en skev uppväxt eller nått. Jaha slut på formar. Sög ju. Då får jag använda de fula silvriga då. Det här var ju fail. Jag som brukar vara bra på att baka...

Dagens Outfit

Svart kjol och blå jacka - Gina Tricot, Vitt linne från BikBok




Knut i nacken eftersom håret inte ville samarbeta idag och liten
rosett från H&M, Svarta örhängen från Acessorize

God morgon alla glada!

Okej det där lät bara jätte smörigt. Som om alla var pigga och glada på morgonen. Jag är långt från pigg och glad. Men om det nu finns någon morgonmänniska därute som är glad: till dig och alla andra förståss: god morgon!
Nu drar jag snart till skolan vi har seminarium idag i socialstudies. Jag kommer dö. Marita (min lärare) tycker inte ens om mig.
Slänger in dagens outfit :)
Okej visst, jäkla dumma blogg, den vill inte sammarbeta med bilderna. Försöker igen lite senare
ha en bra dag iaf :) puss

Hallå där kött och blåbär!

Gud vilken härlig känsla. Dans måste ändå vara det bästa som finns! Fett skönt med styrkepass också. Första träningen på året, and more to come. Fy asså jag skäms för att jag inte tränat mer det här året, innan alltså. Men nu så, nu j*vlar! Nu blir det hårdträning för mig. Beach 10, låter inte det konstigt? Beach 08, 09 och...10!? Det låter lite skumt. Lite som när man får en elefant i ögat. Irriterande med andra ord :).
Nu ska jag äta en massa middag och chilla galet :)
Ha det bra sötnosar!
Om jag får dansa är jag lycklig!
Jag på dansuppvisning (solo-roll :D)

Ciaociao

Nu är jag hemma från skolan :) finally. IB tar kål på mig. På min sista lektion (matte) så höll jag på att somna. Alltså verkligen somna, inte för att det var ointressant men för att jag var så satans trött. Geometri kunde ta sig där solen inte skiner och jag satt där och klippte med ögonen. Men nu är det över! Wiiiie haha :) nu har jag ätit våfflor, igen, (a). Och är mätt och nöjd. Nu väntar social-studies-plugg och DANS! Första lektionen idag, YES! Hur länge ska man behöva vänta egentligen. Känner att jag behöver bli lite fit inför Thailand. Man vill ju inte gå runt som en dallrande gélehög. Även om läget nog är så just nu. Tagga, tagga, tagga. Det ska bli sååå kul!
Åh nej! Jag har ju matte läxa också. Bajs. Nu ska ni få se den otroligt vackra synen. It will blow you away. Man kan tro att alla kurser finns i den, men nejdå. Bara A och B. Helt omöjligt.
Ha det bäst nu!

Och så här ser jag ut idag :)

LYSSNA!

http://www.youtube.com/watch?v=McdqerXrwXE&feature=fvst
En sjukt skön låt från Little Boots - Remedy. :)

En parfym att dö för

Det här måste vara en av världens godaste parfymer. Från Juicy Couture. Doftar lite av Moringa och andra blommor. Den här måste snart bli min. Nästa inköp here i come :)

God Morgon!

Som sagt, god morgon alla söta! Hoppas att ni sovit gott, för det har jag. Även fast det bara var 6 timmar. Sitter och har yrsel som jag inte haft på länge. Det beror nog på brist av sömn. Så jag har tagit en pause från sminkandet. Man vill ju inte riskera att svimma på stengolvet.
Det här blir bara ett kort inlägg :). Men jag lägger upp en bild på min sötnos Signe som jag hittade henne i min säng i morse.
Från mig, till er alla, en riktigt härlig dag! :)
pussar
Sleeping Beauty, eller något åt det hållet. Mycket plats tog hon
iaf upp, och hon skäms inte det minsta för det.

Sängen snart :)

Sitter och tittar på film och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det ju skola igen och visste det suger getdase men asså min skola är så jäkla klockren. Så det gör inget, för det ska bli hur kul som helst. Jag ska också be Hermina kära vän att hjälpa mig med min design. För nu får det fan i mig vara nog med tråk. Min blogg ska bli fin. Så Hermina jag kommer leta upp dig och du kan inte gömma dig ;D. Jag har upptäck att redigera stilmallen inte tillhör mina skills. Eller så tycker den helt enkelt inte om mig.
Aja, sov gott nu alla sötnosar!

Helgens inköp

Rouge " Rose Patel" - Makeup Store, Rouge-borste - Face





Okej inte precis helgens men typ förra veckans inköp :)
"Svarta skinn-sneakers" - Tamaris



Och så Dagens Outfit :) Stickad tjocktröja från BikBok -
Ett av plaggen som jag bytte till mig på tjejmiddagen i lördags.


Åh härliga tider!

Jag blir så glad när jag får ett mess från min kompis och hon säger att hon blivit utbjuden på en dejt :). Och av den snälla kompisen som hon egentligen inte tänkte som sitt huvud mål. Det blir precis som en film. Härliga tider! Åh jag blir så lycklig för hennes skull :).
Nu till det som inte alls skiner i kapp med det jag skrev innan:
Outfiten på "Suitup-day"

Ciaociao

Nu ska jag lägga in suitday-outiften och helgens inköp, samt lite av det som jag bytte till mig på tjejkvällen i lördags. Vi tog med oss sånt som vi inte längre ville ha eller använde och så la vi allt på ett bord och så fick man ta av varandra. Men först... en dusch :)
puss

100122

Ciaociao!
Härlig dag än så länge. Bästa kompis Madde sov över och sen vid 12 ungefär gick jag och mamma och tittade på lillebrorsans innebandy match. Nu håller jag på att göra våfflor med hemmagjord hallon sylt. Simon ( min bror) går flera varv i köket varje minut för att se om de snart är klara haha. Han är värre än min hund när det vankas mat.
Snart ska jag börja bläddra i min nya SOLO, som förövrigt är den typ bästa tidningen. Och bara mysa på den lilla tid av helgen som är kvar.
Mer våfflor till folket! Puss

100122

Ciaociao och godmorgon!
Igår var en helt sjukt kul dag. Suit day i skolan (glömde för övrigt att lägga upp outfiten igår, så jag gör det nu). Sen finns det ju vissa tråkmånsar som inte vill klä upp sig eller vara med i sånna events. Det förstör känslan lite. Tur var iaf att de flesta hade klätt upp sig. Efter skolan drog jag till tandläkaren för lite rådgivning och för att fixa tandställningen. Det är ju inte lång tid kvar nu! Mars sa de senaste gången jag frågade. Men jag tror inte att jag kommer få ta bort den då. Först sa dem ettan, sen sa de till jul nu till mars så jag tror inte riktigt på att de kommer att hända.
Hur som helst, efter tandläkaren gjorde jag några små inköp. Lägger upp bilder på dem lite senare.
På kvällen var tjejerna i klassen inbjudna till Josefin på middag. Det var hur mysigt som helst! Tack för en helt underbar kväll. Det är så himla mysigt att bara sitta och prata om allt från himlen och tillbaka. Det är sjukt bra för sammanhållningen, vi ska ju gå 3 år tillsammans och det här förde oss närmare varandra. Vi berättade saker för varandra som vi aldrig berättat förut. Och det är ju så det ska vara. Tjejer ni är bäst! Och tack Josefin för en sjukt god middag.
Nu ska jag börja göra i ordning mig för dagen. Tog en underbar sovmorgon idag eftersom jag kom hem sent igår.
Ha det bra nu! Puss

Dagens Shopping

Kavaj från Vero Moda. Till SuitDay på min skola YBC.
Kavaj - Vero Moda



Randig T-shirt med liten ficka - Vero Moda
Klänning - Gina Tricot

Text jag skrev i skolan idag...

Vänskap. Hur långt är du villig att gå för en riktig, ärlig, underbar vänskap? Eller en vänskap som du vill lära känna bättre, eller vänskap som du är beredd att offra för den nya? Skulle du försvara din vänskap, skulle du vara beredd att offra en bit av den. Skulle du svika ett löfte? Göra saker som egentligen inte gör dig värdig en vänskap. Göra saker för att hjälpa en annan vänskap att gro. För att göra det du tycker är rätt, även om du kanske förråder en annan vänskap. Skulle du offra en bit vänskap för att få komma någon annan nära? Fast än du vet att du talar sanning låter det som lögn i dina öron. För att du vet att du just förrått din vän. För en annan. Av skäl som verkar viktiga då. Nyfikenhet. Smicker. Ovetenskap. Hemlig avundsjuka. Dolda egenskaper. Adrenalin som rusar. Kärlek.

Är du redo att offra en bit av din starka vänskap? Den som kittlar i kroppen när era själar möts. Det som bara känns helt rätt. Eller gjorde. Det som var det bästa i hela världen. Den känslan av att inget kan stoppa er. När ni är tillsammans så är era hjärnor i synk. Ni vet vad den andra tycker och tänker med en blick, genom att bara se personen i ögonen.

Har du tänkt på dig själv? Har er underbara vänskap varit rättvis? Blev du rätt behandlad, blev du behandlad som du ville. Som du förtjänade. Som du älskvärt värderade och behandlade din vän. Om du skulle få frågan skulle du utan tvekan säga ja. Varför finns då den där känslan av nyfikenhet, smicker, ovetenskap, hemlig avundsjuka, dolda egenskaper, adrenalin som rusar. Kärlek.

Ny vänskap, nya marker. Förbjudna marker. Ovetenskap. Rädsla. Adrenalin som rusar. En livslåga som tänds. Tankar. Vi var kungen och drottningen av ett löfte. Den nya vänskapen. Ett nytt löfte. Ett svek som svider, för att hjälpa en vän i nöd. För att vänskapen förtjänade ärlighet, som den var undernärd av. Var den döende? Räddade du den? Var det värt det? Var det värt allt du offrade? Allt hemlighetsmakeri. Alla lögner. Du ville säga sanningen, men bara lögner kom ut. Du var på förbjudna marker, nya marker. Spännande marker. Är du beredd att offra ditt trygga land för något nytt? Något som gör att adrenalinet rusar. Något som får dig att tänka. Önska. Var det värt allt? Var det värt er rena vänskap. Nu kan du kalla den smutsig. Är du smutsig? Smutsig av lögner. Sedan svek. Svek från den du räddade. Svek från den du offrade din allra käraste vänskap för. Er vänskap börjar mynna ut. Forsen blev till en bäck. Det bränner. Ditt huvud och dina tankar snurrar. Får dig att tappa kontroll, får dig att tänka.

Var det värt det?


100121

Ciaociao!
Idag trodde jag att det skulle vara suit-up-day i skolan. Men det var det inte, som tur var extra kollade jag det imorse och insåg att nej det var ju inte idag. Jag drog en lättnads suck eftersom jag inte visste vad jag skulle ta på mig. Jag har ju ingen kavaj! Läget var illa och jag insåg att jag skulle behöva gå och köpa en ( åhh nej *ironisk*). Så efter en hektisk och lång dag i skolan med femenistiska lärare och många skratt så gick jag till Sickla galleria. Det är så skönt att det ligger precis brevid. Älska. Ett helt köpkvarter och en hel galleria bara 3 min från skolan. Det är livsfarligt. Men fruktansvärt härligt.
Jag lägger upp dagen inköp samt dagens outfit.
Nu har jag pluggat färdigt och ska bara sätta mig med min SOLO och njuta. Jag funderar på att snart permanenta om mitt hår. Det är ju rätt så dyrt, och den förra fick jag i födelsedagspresent. Så jag kanske kan be mina päron att betala för den här också. Happy face! As najs idée. Jag vill aldrig gå tillbaka till mitt jätteraka hår. Den som kom på permanenten borde få nobelpris. Så många kriser han/hon löst. På tal om kriser. Stackars alla människor i Haiti. Jag ska skicka ett hjälp-sms. Fatta att få hela sin värld som man känner den förstörd. Förstå att de inte har något hem längre utan bor i tält.
Imorgon åker pappa bort till båtmässan i Düsseldorf, Tyskland. Kommer sakna dig!
Jag lägger också upp en text jag skrivit till mediakommunikationen och svenskan; den handlar om vänskap.
Puss&kram skumbanan
Dagens Outfit
T-shirt (Cottonfield), Satin-tights-byxor (Gina Tricot)

100120

Ciaociao!
Nu är jag bara för trött. Först en fullmatad skoldag - och sen en helkväll med öppethus. Hann inte ens komma hem emellan. Vi åt middag på donken kl 16.00, underbart. Två chickenrap och en liten cola. Man får faktiskt tjocka sig tycker jag. Äta bör man annars dör man. Det var iaf sjukt kul att ragga 94:or till min skola YBC. Jag och mina härliga peeps stod och flörtade med varenda snygg kille som kom genom dörren. På ett diskret och snyggt sätt såklart. Deras mammor var ju med. Det var så himla kul iaf och i slutet kändes det som om min käke gått ur led för att jag pratat så mycket. Jag kommer få träningsvärk imorgon.
I slutet när de typ inte var någon kvar kom Rickard från IB1A och frågade, " hur många telefonnummer har ni fått ikväll då tjejer?" Vi svarade coola som vi är " Vi tar inte nummer från 94or.... om de inte är riktigt heta... och mogna" Sen blev jag nästan nerbrottad för att jag slog honom lite löst i huvet med en pappersrulle. Ojojoj, what a night haha.
Jag kallar mig själv 4 språkig numera. Jag kan Svenska, Engelska, Franska (hyffsat, men de gills tkr jag) och Navii-Språk- ololololololololoolololo- eller jag jag tycker att jag kan deras krigsrop. Det är ganska komiskt.
Nu ska plugga i 180 har en massa att läsa till imorgon och öppethus tog så sjukt lång tid. Just det!!
Imorgon är det SUIT-DAY på skolan, alla ska klä sig i kostym eller typ "kontorsmode", FETT KUL! Jag har planerat värsta outfiten som jag tror blir jäkligt bra. Den lägger jag upp imorgon!
Puss&kram skumbanan

Åh Thailand, Here I Come. Förra året var en dröm, snart fortsätter den...


100119

Ciaociao! Hur är det med alla idag?
Själv mår jag jätte bra och har precis kommit hem från ett intensivt pass barnvakt. De är ju sjukt söta, lilla Henrik på bara 1 år och Charlotte på 4. De skulle kunna charma brallorna av vem som helst. Just nu sitter jag och sörjer mina typ tillagade fingrar som jag brännde på skållheta potatisar i lördags. Dem måste ha typ kokts eller nått. Det sög getballe. Något annat som sög var också när jag var påväg till dansen i dag och precis när jag klivit ur bilen och börjat vandra så möter jag en tjej från min grupp. Hon är på väg åt andra hållet. Fel håll. Bort från danshuset. Jag panikar, har jag kommit sent?! Är det slut? Jag slänger mig på Johanna och frågar om jag missat dansen. Hon skrattar åt min panikslagna min och säger att det inte var någon dans, de hade typ skrivit fel på pappren för på dörren stod det att vi börjar  v. 4. Jag lägger benen bak på ryggen och kubbar tillbaka mot mammas bil som jag ser vända och precis när jag kommer ut i synfältet så kör hon bara för bi mig. Med en snopen min står jag och flaxar med armarna som ett riksmongo och försöker få mammas uppmärksamhet medans hon lugnt kör bort mot sitt träningspass. Det går inte att göra annat än att skratta åt de hela. Johanna och jag garvar åt mitt patetiska försök att få skjuts hem igen. Jag får då vandra hem, lat som jag är stånkar jag mig hela vägen hem.
Nu blir det ännu bättre, jag har tappat bort pappret med det jag ska säga till ett skolarbete! Motha wanker! Jag ska spela in min röst och den ska sen skickas till den som sätter ihop filmen ikväll!! Ska nu försöka rädda mitt skin genom att ringa runt till alla i gruppen och få tag i pappret.
Jaja nu ska jag försöka limma ihop mitt patetiska försök till ett liv. SNälla Hermina SVARA!
Puss&kram skumbanan

100118

Hej allihopa!
Nytt år och jag tänkte fokusera lite mer på min blogg. Det var väl kanske inte ett nyårslöfte, men jag kände att det skulle vara kul att börja igen. Nu är jag trött på all snö och kalla nätter. Jag vill ha värme och sol och därför åker jag och familjen till Thailand snart! Jag längtar sjukt mycket!
Jag tänkte ändra lite på min dö-trista design men jag har ingen aning om hur man gör. Så det skulle bara jättesnällt om någon kunde hjälpa mig.
Jag kommer visa upp lite dagen outfits m.m. och skriva lite om vad som pågår i mitt liv just nu som är i en smärre form av kaos just nu. Tjejer tycker ju om att analysera, vare sig vi eller vill det eller inte. Och det är precis vad jag gör. Förmodligen gör jag en höna av en fjäder. Men vad ska man göra när man är helt förvirrad av sina känslor. Och vad ska man göra med killar som aldrig visar vad de vill. Som lämnar en undrande med en miljon frågor. Precis när du tyckt att du kommit över ditt senaste breakdown. Vad ska jag säga, lives a bitch och jag försöker vara snällare. Inte för att jag var elak innan men ibland har man ju sina moments. Så jag tänkte att om jag ler lite mot livet, så kanske livet ler lite åt mig.
För att får lite sommarfeeling lägger jag ut den här bilden från förra sommaren. Bilder kommer ni se mycket av, tyvärr har jag ingen systemkamera. Men en digitalcamera är ju inte fel heller. Jag tycker att den verkligen håller måttet.

RSS 2.0