Valborg

Eller alla pyromaners egen nationaldag kan man också säga. Ikväll ska jag ut med vänner till stan, det ska bli väldigt kul :-). Hade just ett väääldigt långt samtal per telefon med Josefin. Jag älskar verkligen att prata i mobilen, den måste klassas som bästa uppfinningen everrrr.

Bloggen har varit lite oaktiv, eller jag har varit det rättare sagt. Härligt väder ute, och då kan man ju inte vara inne ;-).


Very good gummisnodd

Orkar inte  le blogg le nej. Je suis väldigt trött.

Idag: Nationella, kirrat men blä. Barnvakt = money :D. Konto: CASHCALL! :D

Tjihoo.

Ugly Betty

Åh det var länge sedan jag kollade på Ugly Betty. Typ i 8an. Fortfarande lika bra, jag gillar henne, hon är fett skön. Hon låter panikslagen hela tiden haha.

Försöker ladda över filmen med dansuppvisningen till min dator men den vill inte sammarbeta. Får be pappa om hjälp senare. Nu drar mamma ut och släpa på Signe, vi som har en bullterrier säger inte som vanliga människor att man går på promenad med sin hund. För det gör man inte, du släpar, hon vägrar gå.


Snygga till sommarens bränna!


Som du strålar från mitt hjärta. Som en motorväg av ljus.

En sak har jag lärt mig på sistone. Ibland kan man aldrig ana vad som ska hända, även det som verkar så självklart  visar sig inte vara det. Det man trodde skulle hända kanske inte händer, det man aldrig trodde skulle hända gjorde såklart det. Jag vet inte vilket som är värst. Att ha förväntningar och att inte se dem uppfyllas. Eller att det som man aldrig trodde ens var tänkbart, som man inte ens själv fick göra, att det hände.
Allt kan förändras av en person, det man trodde var så förbjudet. Det som var förbjudet, i hemlighet, man skulle bara veta och inte göra något helt enkelt. Var helt plötsligt inte det. Och det man trodde man hjälpte till med, det man trodde att man stod bakom någon för. Hade inget värde, tydligen. Ibland tänker jag för mycket. Jag märker det. Men ibland vet jag att jag tänker rätt. Jag tror jag har det nu. Jag vågar bara inte göra något av dem.





Olivia som tänker för mycket. Håller på att sprängas, det får snart inte plats med fler tankar.


Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns

Sitter och pluggar och lyssnar på musik. Det har varit underbart vackert väder idag! Det var 23 grader när jag kom hem kl 14. Det var nästan så att jag drog fram handduken och la mig på gräsmattan och började jobba på brännan. Har hittat en ny favoritlåt för tillfället, Kent - Hjärta. Så jävla bra, reffrängen är sjukt härlig! De har alltid så skumma texter i sina låtar, den här inte ett undantag ;-).

Tittade på filmen från den första dansen jag gjorde på dansuppvisningen igår. Det såg grymt bra ut måste jag säga! För en gång skull gjorde alla allt samtidigt haha.

ha det bäst!






Så snygga!


Can we pretend that airplanes in the night sky, are shooting stars

Dåliga uppdatering igår, jag vet. Hade dansuppvisning, så jag tycker att jag är ursäktad ;-). Det gick grymt bra, fuckade upp alla mina rep men sen när det gällde gick det awesome. Var där från ca 10 på morgonen till 8 på kvällen. Dansade i princip hela dagen, nu har jag då fucking mycket träningsvärk i mina benar. Framsidan av låren och ryggen är värst. Det ser helt otroligt roligt ut när jag ska sätta mig ner haha. Visst borde det heta benar? Armar, läppar, naglar, fingrar, magar. Och sen ben, vad fan är det? Svenskan är helskum, inte konstigt att svenskan är ett av världens svåraste språk, finns ju knappt nån logik. Det säger jag som är helsvensk haha.

Ikväll är sista lektionen på måndagar för den här terminen. Så det blir nog bara lite mys och titta på filmen från uppvisningen :-). Kommer sakna dansen äckligt mycket.

Dagens musiktips: B.o.B ft Hayley Williams - Airplanes. GRYM! :-D

ha det bäst!




Stan

Drar in till stan för att träffa Amanda, vi kanske tar en sväng ut till Djurgården. Härligt :-).

ha det bäst!


Nu är det hockey!

Jag och pappa har bänkat oss framför tvn nu och ska kolla på matchen. Som går nu och inte ikväll(?). :-)

Någon som smakat Goji bär? Jag köpte det igår i en liten tablettask på Naked Juice Bar, inte gott. Den första smakar typ inget, den andra smakar okej, resten smakar bajs. Nej inte bajs, men det är inte gott iaf ;-). Aja, asken var söt iaf.

De ska tydligen vara ett av världens nyttigaste bär. Så jag åt upp alla.


Trouble is a friend of mine

Ibland är det konstigt hur lättlurad man är. Ibland är det konstigt att man inte förstod. Att precis samma sak skulle hända igen, det man inte hade trott. Men en liten tanke kommer fram ibland, man vet att den är något man inte vill tro på. Så man blir lurad igen. Man tror inte på sina tankar, det hjälper inte att de skriker. Skriker att allt är fel, ropar främst för att någon ska lyssna. Helst en själv, det är en själv som behöver lyssna. Ändå gör vi tvärt om. Regnet faller, förtroende faller, gång på gång. Vi kan gömma oss för regnet, vi behöver inte stå ut, men ibland blir man lämnad och förtroende är något man inte kan gömma sig från. Ett förtroende ska finnas där, alltid. Man ska kunna känna det.
Vad händer när man inte känner det längre? Vad händer när man blir lurad igen. Man tycker att man är dum som gick på den, att man inte fattade att det inte var dig de ville åt. Det var vad du hade, hade att erbjuda, vad de kunde göra med dig. Ändå kommer du tillbaka.

Jag fattar inte att jag gick på den igen.

Like shooting stars, I could really use a wish right now

Tillbaka till dansen som gick bra i övrigt förutom den sista gången då allt gick åt helvete. Fan, att naila alla gånger utom den sista är ju som att säga "hej jag kan inte dansen än, och uppvisningen är imorn, hihi hoppsan". F*uck. Typ första gången jag fått prestations ångest. Johanna hjälpte mig efter att ta igen det som jag fick lära mig idag imed att jag var sjuk på veckans lektion. Tack gullunge! Vi ses imorn!

Just nu är dagen oplanerad, vet inte vad jag ska göra. Men först måste jag hitta mitt läppbalsam, min läppar bränner.





ha det bäst!

Dans snart

Halv 11 ska jag befinna mig på ip. Damn it. Jag är inte så bra på att bedömma den tid jag behöver. Dessutom är alla badrum upptagna av folk som duschar så jag kommer inte åt mina grejer. Lär bli stressigt det här. Måste snart investera i ett par mjukisbyxor. Mina är borta så jag får låna Simons :-).

Igårkväll var jätte trevligt hos Amanda. Vi lagade mat, jag blev smått hög på cola - amanda fick ont i magen och tryckte i sig en trippeldos samarin, sen tittade vi på film.
När jag skulle gå hem insåg jag att jag bara hade haft med mig min skinnjacka = kallt. Så hon tryckte på mig nån skogshuggarjacka och sen på med skinnjackan. Det blev lite trångt. Jag såg ut som ett korvskinn haha.

ha det bäst!

Hotel Hytting

Ikväll blir det middag hos min kära bästis Amanda. Jag klampar in med hunger som dejt och planerar att äta henne ur huset ;-). Som kompensation tar jag med lite glass. Apelsin och choklad, a combination from heaven, I stink (think:-)) hihi.
Ska iväg och hyra film snart och har laddat ipoden med en massa bra ny musik. Underbara tider.
Dessutom tog borsta-bort-sand-bilen en sväng förbi min gata alldeless nyss, vet inte om jag vågar ta moppen. Tycker inte att gubben i lastbilen gjorde ett speciellt bra jobb, nu ligger allt grus på ena sidan av vägen...

Det blev lite shopping på Sickla gallerian innan fikan. Monki hade rea, då är det ju fan
omöjligt att stå emot. Fett bra priser, så spring och köp alla glada! :-D Fick med mig massa fint hem,
Visar sen!







Amanda vill att vi ska hyra skräckfilm, fy faaa-aan. Aldrig, då skulle hon inte skickat
ut mig på det här uppdraget. Hatar skräckfilmer.

ha det bäst!

Snart fika

Nu är skolan slut, så det bli fika med Josefin och Johanna. Funderar på nån uteservering här i Sickla eller Espresso House där jag är stammis. Om ni inte har smakat "Frapino", då måste ni verkligen göra det! Det är som en smakexplosion i munnen ;-). Nån slags vanilj skake med små isbitar i som jag den kall och lite krispig, chokladsås och sen på toppen grädde :-). Det är en magisk kombination som jag erkänner kanske låter väldigt ordinär, lite konstig och tråkig samt inte så god. DET ÄR FEL ;-). Det är underbart, himmlen på jorden!

Har klarat mig genom dagen med en hanterlig dos yrsel. Var på väg att lägga mig ner på golvet en stund innan lunch när det var som värst. Ska som belöning kolla om mina favoritskor finns kvar på rean. Jag vill så gärna ha dem! Men vet inte om jag vågar köpa dem.



Det man ska dricka!

ha det bäst!

Nagellacks-abstinens

Åh jag vill måla mina naglar. Men enligt instruktioner på myrrolja-förpackningen ska man inte ha nagellack när man använder det. Okej det är väl inte så svårt att förstå, den har ju ingen verkan om det är lack i vägen. MEN, jag tycker inte om att ha vanliga naglar. Det är finare med målade :-).


Underbara!



Måste bara säga att de här örhängerna är bara för grymt snygga! Åh jag vill springa iväg till topshop nu och köpa dem!

Jobbig natt, känns bättre nu

Fan asså, har du någonsin upplevt att du vaknar mitt i natten flera gånger av att du svimmar? Först vaknar man av att allt snurrar, sen känns det som att ens kroppstemperatur höjs med 4 grader, du börjar svettas, hyperventliera och tillslut, om du inte hinner böja ner ditt huvud så svimmar du. Eller faller ihop, men du ligger ju redan ner, så du vet inte vad du ska göra.
Shit är verkligen glad att jag är vaken nu. Vaknade med stora mörka ringar under ögonen men nu är dem nästan borta! Ett friskhetstecken? :-D Känner mig piggare och inte lika svampig i hjärnan längre. Great Success!

Jo, nu känner jag mig faktiskt bättre! HAHA YES :-D.

Hockeymatchen igår var ju bara för spännande! Kan inte fatta att Djurgården satte det vinnande målet med bara några sekunder kvar av sudden death. Underbart!

Varför går det inget bra på tv vid den här tiden? Det är ju nu man behövder det!!! ;-)

Hoppas ni har det bättre än jag har det just nu ;-)

ha det bäst!

DJURGÅRDEN!

Äntligen händer det någonting! Jag snackar såklart om finalmatchen mellan Djurgården och HV71. Djurgården i mitt hjärta. DEM MÅSTE VINNA! :-D. Till och med en sjukling med yrsel piggnar till när man kollar på hocky, adrenalinkick!

Kollar ni också? Sjukt spännande!

ha det bäst!

Ger ha-begär!


Snö??

Okej, är jag så degig i skallen att jag ser i syne? Snöar det faktiskt? Allvarligt, nu får det vara nog. Tur att jag slipper vara ute iaf :-).

Sitter och smörjer på myrrolja på mina naglar och nagelband. Vet faktiskt inte om det hjälper. Har använt det i nästan 2 veckor tror jag... Från Depend, vet nån om det är bra? Antar att mina naglar inte skivar sig lika mycket. Vet inte.



ha det bäst!

Galet söt!


Fortfarande sjuk

Rubriken säger det. Känner mig lite bättre dock. Orkar inte skriva. Kan inte vara uppe och gå ens 3 m utan att få en yrsel-attack och behöva lägga mig på golvet. Vilket gör det svårt att ta sig fram ;-).

ha det bäst!

Hur söt är inte den här?


Is that all there is?

Det här var ju iförsej väntat, men ändå, fan va less jag blir. VARFÖR bli jag sjuk hela tiden? Skulle gått upp imorse för att se om jag mådde bättre och kunde gå till skolan (vilket jag ändå inte gjorde) men jag glömde ställa klockan -.-. Jag var så himla vimsig och min hjärna så svampig att jag inte ens kom ihåg det.

Galet snygg!!


Ur snyggt!


I'm falling apart, don't say this wont last forever

OMG är typ sjukt mörk under ögonen! Det kan inte vara bra. Är fett degig. Pluggade stenhårt i typ 2 timmar och satt ute i solen. Jag hade på mig sjukt mycket kläder men frös ändå. Nu är jag helt slut. Fan jag hatar att vara sjuk.

Något väldigt spännande är dock att mina favorit skor all time high är på rea. De för dyra i fullpris men nu kan jag faktiskt köpa dem. Mamma kommer väl inte bli så glad haha. De är snygga! Perfekt höjd på klacken och underbar modell + att dem är röda ;-). Asså det finns seriöst inte ett snyggare par skor på denna planet iaf. Det finns ett par kvar och de är i min stl! Måste bli frisk så att jag efter skolan kan kubba in och köpa dem!! :-D

Här är en outfit från någon vecka sedan, lite uppfixad. Eftersom det inte blev någon idag.


Min nya favorit parfym!




Åh jag älskar den här parfymen! Perfekt till vår och sommar då den doftar lite blommigt. Käääärlek.

My life your entertainment, you watch in wile i live it

God morgon solstrålar!
Idag mår jag inte så bra längre. Kände det redan igårkväll när jag satt barnvakt. Kan tänka mig att det huset är fullt av basiller eftersom minstingen var sjuk. Min hjärna är tillbaka till sponge-form, tungt och trött. Kan inte svälja, ont i halsen.

Blir nog inte så kul här på bloggen idag. Rätt dött.
Fan nu har jag ont i huvudet också.

Smell you later ;-)

ha det bäst!

You never will no you never will be mine

Agerar just nu ädel springare, fast utan prins på... hm, haha aja. Jag sprang iaf (fan va långsökt), slängde piggelinen i vasken och kikade in i Henriks rum. Jaha, han hade redan somnat om. Sprang jag inte? Jaha, nu är min piggelin oätlig. Smält.

Ska läsa nya nummret av veckorevyn nu och trycka i mig min godisrem (kärlek).



Hett...

My heart is bound to beat, right out my chest







Chinos - Vero Moda, Skärp - Zara, Top - Zara, Bolero - Lindex. + Raybans Wayfarers
ute ;-)

I knew when we colided

Tillbaka från en dag på stan. Ganska varmt därinne faktsikt :-). Har upptäckt att mitt hår behöver klippas. Damn it. Vill ju ha långt hår. Min underbara frisör (bög, så ni förstår ju hur det kommer låta) kommer ha åsikter.
Ungefär såhär kommer det nog låta: " Herregud gumman vad har du gjort med ditt hår??? Detta är MISSHANDEL! Jag måste klippa ditt hår sött, snyggt och chict, men gud dina toppar är så slitna och kluvna. Detta blir svårt... (hummar). Nej, vet du vad, det enda vi kan göra är att klippa dig flintis. Tyvärr sötnos."

Därför vågar jag inte gå dit. Myyp.

Har tvingat mig att lyssna på Train - Hey soul sister. Nu börjar jag faktiskt gilla den! :-) Han sjunger väldigt lugnande. Även fast det är lite likt Im yours med Jason Mras. But i like it :-D.

Nu: Middag, mamma har lyckats köpa tortellini med pesto i. Great. Fan ta pinjenötter. Fan ta allergi. Jag får dock taggliatelle som i stink is very najs.
Sen: Barnvakt. Har laddat upp med tidning och godis. Dock inget sällskap :-(. Det blir jag och tvn, see you soon lover.




If you want these kind of dreams

GREAT SUCCESS - som Borat skulle sagt ;-). Har äntligen kommit snäppet närmare till ett sommar jobb. Ska ringa till nån snubbe om 10 min och så ska jag få nummret till han som äger bageriet. Fan vad kul det skulle vara om jag fick jobbet. Grymt taggad! :-).

Jag och Nicco åker in till stan vid två. Vi kör på stadsvandring med inköp av godisremmar (mums!) och båtresa till djurgården. Ska hinna med allt möjligt idag innan jag ska barnvakta. Det blir väl filmkväll där för barnen kommer sova, så jag har hela huset för mig själv. Ska försöka hitta lite sällskap till det. Vill inte vara ensam ;-).

ha det bäst!





Lejonmanen/morgonruffset ett i-lands problem. Men det är FORTFARANDE jobbigt! ;-)

A drop in the ocean a change in the weather

Jag vill åka in till stan! Typ köra en stockholms-dag och bara vandra runt på gator. Ta båten ut till djurgården för att få lite sommarkänsla. Älskar vädret idag, blåsigt och lite småmulet. Det kan fan bara vara jag som gillar sånt här väder.

Aja, smell you later ;-)

ha det bäst!



ÅH jag saknar mitt jättelockiga hår! Nu är det mer vågigt snart går väl de också ut :-(

Take some time to trust in me and you will find infinity

God morgon! Sitter och degar framför datorn och orkar inte göra i ordning mig. I stink it's to ansträngande.

Dagen: Oplanerad
Kvällen: Barnvakt

Förskylningen verkar ha försvunnit under natten, så jäkla skönt! Är grymt taggad på att dansa men har ju ingen lektion eller uppvisning idag så jag tänker köra lite eget här hemma i vardagsrummet.
Vet inte vad jag ska ha på mig idag, idée torka ;-).



ha det bäst!

Lets grow old together and die at the same time





Måste bara säga

... ATT det nya schampoo(t?) och balsam(et?) jag köpte från Just Glow är sjukt bra! Älskar doften! Det gör håret super glänsigt, love it!


Dagens Outfit







Oj hahah vilken stirr-blick. Aja, tänkte bara visa nya linnet ;-).



Basebolljacka - Gina, Chinos - Vero Moda, Linne - Gina, Skärp - Zara.

Allt är nytt :-D

Helt slut

Dansuppvisningen imorse gick jätte bra! Min danslärare sa att det var underbart att någon kom in och bara snodde all uppmärksamhet och tog över hela scenen. Så jag kan nog bara säga att jag är väldigt nöjd :-). Okej nu skröt jag lite. Men aja, min hjärna känns som en sponge. Svamp.Svamp.Svamp. --Svamp.

Tog mig in till skolan sen och eftersom jag missade lunchen drog jag och Hermina och åt på donken, trevligt trevligt ;-). Har dock blivit förskyld tror jag. Det var nog därför jag var så lost under uppvisningen och resten av dagen. Helt trött och tung i huvudet. Har tagit mig en kopp te och tittar lite på tv.

Smell you later ;-)

ha det bäst!

Lugn

Har äntligen fått allt rätt nu. Fjuuuu. Min dansuppvisning är på fredag, inte imorgon. Det blev mkt byta fram och tillbaka för att andra inte kunde vissa dagar och jag behövde hoppa in och då byta dag. Aja, o så interssant.

Orkar inte blogga mer nu :-).
Smell you later!

ha det bäst!

Förvirrad

GAHH Varför kan jag aldrig ha koll på något? Jag blir alltid misstänksam när något närmar sig och ibland visar det sig att jag har fel. Då blir det ju såklart panik i hönshuset (=min hjärna). Det händer precis nu. Jag kommer naturligtvis inte ihåg det som blev så till krånglat.

Me like


Godmorgon

BAJS! Min fot gör så jäkla ont fortfarande. Ingen klättring för mig :-(.
Eftersom det inte är några lektioner idag blir jag alltså hemma. Meep.

Vaknade av att det var folk som klättrade utanför mitt fönster och upp på taket. Sen brakade ett enormt buller ut och jag förstod verkligen inte vad det var. Trodde att det kanske var inbrottstjuvar men var för trött för att bry mig och gå upp ;-). När det slutade somnade jag om jag när jag vaknar skrämmer jag och pappa varandra när vi går ut från sovrummen. Han visste inte att jag var hemma och vise versa. Det visade sig att "inbrottstjuvarna" var sotare... -.-' .

Kollar på topmodell nu, smell you later!

ha det bäst!

Aj, IGEN

Fan asså nu får ju allt ta och ge sig. Har typ stukat foten :-(. F*CK. Varför kan jag inte gå en dag utan att skada mig. Så jäkla orättvist. Imorgon är det ju aktivitetsdag på skolan och jag har valt att klättra på klätterverket i Dieselverkstaden. Tänkte övervinna min höjdrädsla. Får se hur det blir med det nu, svårt att klättra på en vägg med en fot jag inte kan stödja på. Hoppas den är bättre imorgon. Får sovmorgon hur som helst! :-D

Hade ett fullspäckat schema idag, stanna kvar 2 timmar efter skolan och jobba på projekt, barnvakta, dansa. Vilket resulterade i att jag inte hade ätit sedan 11 imorse. Nu har jag fått i mig små köttbiffar och sallad. Mums! :-).

Ska sova nu, imorgon kommer pappa hem från sin jobbresa. Wohoo! :-D
Godnatt!

ha det bäst!



Åkte premierturen med moppen till dansen! Så jäkla härligt, det blir till att köra till skolan också snart!


Aj

Blåmärket som jag fick på dansen igår "/. Gör satans ont och går inte att röra :-(.

Ska till skolan nu, ses senare :-)

ha det bäst!



Okej, det syns inte så mkt, bajs. Nu kommer jag verka som värsta fjollan ;-) Men
på riktigt är det faktiskt väldigt blått! Så det så! ;-)

Dagens Outfit:




En outfit från i påskas :-)







WHIHO

GANSTA

Idag har jag varit rätt trött men glad och eftersom jag gick i skolan och inget spec hände där. Sen när jag kom hem drog jag typ direkt hem till Amanda för att låna en fet hiphop outfit till dansen. Måste tydligen visa hur det ska se ut eftersom ingen fattar vad hiphopstil är, alla andra i gruppen kommer i en liten kofta och lite lössittande jeans. Det är inte GANGSTA. Ni ska nu får se på the real shit.
Gjorde så många försök till breaksteget att jag nu har ett svullet knä som liknar en böld fast inuti. + blåmärken + frrrrrruktansvärd smärta ;-). Det var dock skit kul idag och jag kände mig fett cool i mina kläder som jag får låna till uppvisningen.

Sitter och fixar naglarna med settet som jag nästan blev påtvingad (kändes det som, jag klarar inte försäljare). Köptes för 250 kr. Funkar väldigt bra måste jag säga :-) Inget nagellack, utan en buffer. Som gör att naglarna glänser :-).

Ska snart sova, skönt med, lite sovmorgon imorn.

ha det bäst!









FETT COOL!

GEEK LOVE

Har köpt en miniräknare nu och känner mig som en mega nörd. Den är ca 2 decimeter lång och en bred och har ca 500 knappar, kan rita och den kan säkert laga mat om jag skulle knäppa in den rätta koden.

Ska sova nu, skola imorn. BLÄ.

Ha det bäst!






Matte

Dumma dumma dumma dumma dumma matte! JAG ORKAR INTE! Trotts allt verkar jag klara av det ändå. Någonting gick alltså in på lektionerna ;-). Imorn är det prov, jäkla bajs. VEM sätter ett prov dagen efter ett lov, VEM? Jo min mattelärare såklart. Åh va kul det ska bli -.- .

Snart ska jag in till nacka forum för lite söndagsshopping med Nicole, om hon någon gång skulle vilja svara på sin cp mobil ;-). När jag kommer hem är jag stolt ägare till en riktigt fet miniräknare. Okej inte så stolt, mer deprimerad.




MATTE, Tummen ner!





Shopping och mobil, tummen upp :-)



SOLSKEN! TUMMEN UPP! synd att jag inte får vara ute eftersom jag plugga...



hörs snart!

ha det bäst!

Nytt shampoo och balsam



De gula flaskorna tillhör nu mig :-). Doftar kamomille och honung - för normalt hår.
Fick tipset av Madde som har samma, har länge velat köpa någon av dessa och det kändes tryggt att gå på hennes tips. Mitt huvud har ju dock får en knasig bild av att jag ska få "Madde-hår" om jag använder det. Alltså väligt tjockt, lockigt och fint. Vet dock att det inte kommer hända, men äh, det är ju värt att prova ;-). Bara doften är helt gudomlig!

Nu: In i duschen :-)

ha det bäst!

Idag ska påsken packas ner

Det är ju sista lov dagen och på den ska jag hinna med mer grejer än jag gjort sammanlagt på hela lovet typ ;-).
  1. Ska packa ner påsken :-(
  2. Kasta in mig i duschen och prova mitt nya shampoo och balsam, wohoo :-D.
  3. Researcha hus i Italien som jag ska jämföra och räkna på.
  4. Skaffa en riktigt fet miniräknare (finally!!)
  5. Shoppa med Nicole, wiiiie. (ska försöka hitta ett par vårskor!)
  6. Räkna matte (åh gud va kul, kan inte vänta! -.-)
Därför måste jag nog sätta igång nu!
Vi hörs!

ha det bäst!

Nytt från H&M



Råkade trassla in mig i tejpen :-( Och där rök typ halva håret ;-)



Pastellgul, tunn och ganska kort tröja från H&M. Så söt! 99 SPÄNN!



Kommer bli så snygg när man är brun!



NÄSTA!!



Tunnt, ribbat linne också från H&M 79 Svenska Riksdaler!!



Man kan ha den såhär :-)



Och såhär. ;-)

JAG VILL HA SOMMAR!!!


ÄLSKA!



Tommy Hilfigers nya vår och sommar skor är helt underbara! Skulle gärna lägga vantarna på dessa.
Såg fler modeller av den översta i ljusrosa och denim, så rätt i vår!

Hemma

Nu är jag hemma och dötrött. Det blev mamma och jag på nacka forum istället för Nicco. Vi kollade på vårskor som vi verkligen har delade åsikter om. Sen gick vi och handlade på ICA Maxi och jag fick ett nytt shampoo och balsam samt nån annan hårgrej som skulle göra håret lent.
Fick inte med mig några skor hem men dock två super söta toppar från H&M. Har upptäckt att jag typ köper allt på H&M just nu så jag signade medlemskort. Hoppas på bonus checkar och sånt! ;-)

Ska måla naglarna nu innan middagen.

ha det bäst!

LUNCH

Börjar bli hungrig nu. SÅ jag ska pallra mig ner till köket och fixa lite mat :-)

Nu ska jag också googla på "sova" mamma ska tydligen köpa en bäddmadrass, mkt intressant ;-).

ha det bäst!

SNYGGT!



Ska försöka hitta en liknande sån här idag :-)

Ollie idag :-)







Blus - Åhlens, Shorts - H&M

(ticks att hålla tummarna i fickorna? ;-))

God morgon!

Den här morgonen har väl inte varit så god ännu. Rätt traumatisk, av skäl jag inte tänker nämna.
Håller på att fixa mig nu för att sen kanske åka in till stan med Nicole och shoppa lite. Det är innomhus-väder fortfarande men jag tänker köra på en vårig outfit idag :-).

Kvällen igår blev lugn, myskväll med familjen. Jag gjorde gurkstavar och dipp, så jäkla länge sen! Och så jäkla gott :-D. Jag kan trycka i mig precis hur mycket som helst.
Det är blåsigt ute så jag vill grymt gärna ut, älskar när det blåser!

Ha en bra dag så länge, vi hörs! :-)

ha det bäst!

Hemma kväll

Idag har jag verkligen bara såsat runt hemma sen jag kom hem från Madde. Där var det våfflor till frukost, så himla gott :-). Försökte dra ut på den 3:e sista lov-dagen så mycket som möjligt.

Skulle egentligen gått på bio ikväll med fick förhinder "/. Väntar nu på att maten ska bli klar som min brorsa lagar. Hörde något om frikadeller, så jag väntar med spänning.

Jag tycker faktiskt att vi har grymt mysigt väder ute! Om man är inne vill säga :-9. Isf är det perfekt för att mysa ner sig i soffan och titta på en film.

Nu är maten klar, so long suckers ;-)

ha det bäst!

Igår + Madde



Bilder från den nästan 2 timmar långa promenaden igår :-). + Madde ;-)

Sleep over :-)

Nu ska jag alldeless strax springa till tåget, för ikväll ska jag sova över hos Madde :-D. Hon lockade mig med Sugus (ett argentinskt godis) som är så jäkla gott!

Var hos Nicole en stund idag efter promenaden och vi (okej JAG) lagade pannkakor ;-). Väldigt mysigt.

See you on the other side ;-). Jag och Madde ska försöka "dygna" vilket för oss (mig) betyder vara uppe så länge vi (jag) orkar. Vilket inte är länge, mat&sov-klockan lever sitt eget liv.

ha det bäst!

Promenad

Nu ska jag ut en sväng med lill-skiten Signe. Hoppas hon är piggare på att gå ut nu än i förrgår. Jag orkar inte släpa en 30 kilos (hon är dock rätt liten, men tung ;-)) hund vars hjärna har halkat ner och blivit en liten fettklump på magen. Men det är ju sol, så vafan, bättre förutsättningar kan det inte bli. Låt oss bara hoppas att hon inte bestämmer sig för att ligga ner och sola på marken ;-)

ha det bäst!

God morgon!

Sitter här och försöker fixa min nya header. Fick ett infall och började leka lite med redigeringsprogram och tillslut ble det en header.

Det är typ grymt härligt väder idag! Ska verkligen försöka komma ut lite :-). Försöker få kontakt med Nicole med det misslyckas. Ville grymt gärna åka och kolla in hennes nya hus och köpa skor. Är inne i en skoperiod nu igen. Det finns ju dessutom en massa super söta vårskor nu :-D.

Ska hoppa in i duschen nu och börja göra mig i ordning för dagen :-).

ha det bäst!

Hemma!

Äntligen är jag hemma. Har just cashat in min lön från barnvakteriet. LYCKA! :-D
Sitter och smaskar karameller och min sura rabarber rem som jag och Madde köpte i stan och delade på. Vi var tydligen lätt distraherade, istället för att hålla ögonen öppna för att hitta ett ställe att bruncha på sprang vi runt och köpte godis i stånd och små affärer. Det är också LYCKA ;-)
Köpte ett halsband och ett par ursnygga örhängen på H&M. Jag som är på jakt efter ringar blir så himla deprimerad när jag inte hittar några tröst köper annat istället. Då blir man lite gladare ;-). Ja, jag inser att det är ett problem.

Nu kom mamma hem från sin affärsresa. Vi ska kolla lite på tv nu och mysa.

ha det bäst! puss

Nu spelar: Angie Be - Soundwaves





Nya örhängena! :-D Från H&M.



Nya halsbandet, H&M. Var grymt fokuserad på att få den sluta svänga ;-).





Wihoo ego :-D

God morgon!

Vaknade för en stund sen, jag måste faktiskt erkänna att jag gillar att vara uppe på morgonen. Inte att gå upp men när man väl är uppe så är det himla mysigt. Idag ska jag och Madde åka in till stan och äta brunch (okej det är väl lite mer frukost än brunch ;-)), där av den tidiga morgonen. Detta fenomen uppenbarar sig endast när jag har lov. På skoldagar kan morgonen ta sig ;-).

Senare idag vid 4 är jag barnvakt igen. Suck. Det jobbiga är egentligen att ta sig dit, mentalt. Jag måste verkligen stålsätta mig på att jag ska gå. När jag väl är där är det rätt kul :-).
Var ute och gick med min lilla hund igårkväll efter barnvakten. Fett stolt över mig själv! :-D Hon tyckte dock inte att det var lika kul som jag. Jag fick dra henne runt, släpandes i kopplet. Som tur var kom hon igång efter ett tag. Jag höll på att bli galen.

Nu ska jag fixa mig klart, här ser ni en bit av min morgon ;-).

ha det bäst! puss







Ja, otroligt hett. Fick ett infall och jag är ledsen för det ;-).

Nytt





Nya örhängen från H&M :-).





Garnier Fructis, Bamboo Flexihold. Eller ja, hårspray ;-)



Nagellack (nej men det ser man ju inte höhö) från H&M. Super sött! Älskar
både färgen och korken! Ett tips från Hermina (herminas.bloggg.se).

Skäms på mig

Ber om ursäkt för grymt dålig updatering. Var som sagt hos farmor på henne ö och firade påsk. Där.fanns.inget.internet. Och det säger väl egentligen allt. As mysigt var det som vanligt :-).

Igår hängde jag med Nicco i stan. Hittade äntligen nagellacket som jag letat efter! VICTORY! Det är skit sött, slänger in en bild. Köpte även en ny hårspray och en mascara + örhängen. Lycka :-).
I torsdags glömde jag min mac på Gina när jag köpte en svartvit randig tröja. Och detta kom min briljanta hjärna på när jag var hemma. Ringde runt till alla affärer jag varit i när jag tillslut fick veta att de hittat en laptop på gina. Fjjuuuuu säger jag bara ;-). Det krävs extrema skills i klantighet för att klara av något sånt.

Idag är det barnvakt, bläää. Måste ta Claras pass för att hon är borta. JAG ORKAR INTE! Ska göra det imorn också. Jag brukar gå vid 4 och hämta dem. Vilket göra att det är svårt att hitta på något den dagen när den blir så uppdelad. Och jag tar ju obligatorisk sovmorgon också ;-).

Nu spelar: Donkeyboy - Ambitions. As skön :-).

ha det bäst! puss

Nu bär det iväg till påskön

Nej inte den riktiga påskön. Men den är det för mig. Hästholmen, hos min farmor. Där firar vi påsk varje år och letar ägg. Bara en gång kunde vi inte ta oss dit och ni kan ju förstå vilken katastrof det var ;-).

Måste bara tjata lite här också om min soloroll. Så jäkla kul! Dessutom har jag nu fått en till "soloroll" i en annan dans vi gör som inte tillhör sagan. Jag ska stå i mitten och improvisera på något poetiskt sätt... hum? Man kan ju inte vara seriös i en sån situation, jag ska tydligen vifta och snirkla lite med armarna och hur lätt ni än kanske tror att det är att bara skärpa sig. Så är det inte det, stod och fjantade mig hela lektionen. Sådär, nu är jag klar hehe :-).

Simon ligger hemma och är kräksjuk, men vi hoppas på att den går över idag, det verkar så än så länge. Fan om jag blir smittad. Jag kommer gå under då. Vägrar va sjuk på vårens båda lov!

Snart ingen snö kvar! Hur jäkla härligt skulle det inte vara om man kom hem efter helgen och allt var borta? :-D

ha det bäst! Glad påsk!

RSS 2.0