Från mig till mig :-)


Mission complete!

Jag hittade tillslut en jätte fin halsduk idag. Nu är min hals helt död. Vågade knappt säga något till kassörskorna i affärerna. Det bara skrattade och det gjorde jag med, jag låter seriöst som en kille som är i målbrottets all time high. Inte najs. Jag har nu hyrt film, The boat that rocked och The ugly truth. Ska bara ta det lugnt med en stor kopp te och mysa i soffan.
ha det bäst! puss

Gårdagens Shopping

Bustier - Lindex, 179 kr.



Tunika/klänning/tröja(?) - H&M, 200 kr.



Baksidan :-)



Transparent blus med axelvaddar som ska bort
- Vero Moda, 200 kr.

Och sen ett vanligt basic linne (vitt) som jag inte tyckte va så viktigt ;-) från H&M, typ 79 kr.

ha det bäst! puss

God morgon!

Nu har jag ätit frukost ska snart hoppa in i duschen. Vaknade med halsont men jag hoppas det försvinner underdagen. Igårdagens mission misslyckades, 1. jag hittade inte min halsduk. 2. jag kom hem med en massa andra grejer. 3. Jag har fortfarande ingen halsduk. SÅ idag åker jag in till Sickla gallerian, den kan man alltid lita på. Det var ju också där jag såg "min" halsduk, som jag btw gömnde så att ingen skulle ta den. Det är ett asbra knep. Det gäller bara att komma ihåg var man gömde den ;-). Halsduken ska bli min mohahah :-).
Jag ska lägga in bilderna på vad jag köpte igår, jag gick lös på studiebidraget. Jag är dock väldigt stolt över mig själv för jag har pengar kvar! ;-)
Jag måste slänga in en liten bit av optimism då det inte händer ofta ;-) Jag älskar det här vädret! Jag vet inte varför, borde nog inte gilla det. Men nu har det ju blivit så varmt att det är skönt att vara ute. Luften ser ut som när man har druckit ett glas mjölk och sen har i vatten - hahah oj vilken liknelse, jag måste vara knäpp ;-)
ha det bäst! puss
p.s om ni vill lyssna på en bra låt, kolla in den här: http://www.youtube.com/watch?v=3uj9luielIE
Den är fett mysig! ;-)

Moi idag

Nu får det vara nog ;-D haha.
Vi hörs lite senare idag! puss

Ollie&Madde - en fara för allmänheten ibland för ögat ;-)

Jag i en pose som skulle bli något mer åt orientalisk skönhet hållet...
Ja, ni ser ju själva resultatet ;-D
Söta Madde <3
Som sagt, varning. Men vi hade kul iaf :-)

Myskväll :-D

Igår hade jag och Madde myskväll för att fira lovet. As kul btw :-). Lägger upp lite bilder på det, varning säger jag bara ;-)
Nu sitter jag och smider planer för vad jag ska hitta på idag, än så länge lutar det åt stan med Nicco. Hon håller på att flytta så hennes familj bor på ett hotel. Jag älskar hotel. Det finns ett skäl  - garanti till badkar! :-D Badkar måste vara världens bästa uppfinning! I löööv it. Hemma hos mig har vi dock inget badkar så varje gång vi är på ett hotel är det ett måste att ta ett bad :-).
Jag planerar att lägga vantarna på en jätte skön roströd halsduk från Åhléns idag. Jag har ju faktiskt ingen bra, riktigt tjock och lång halsduk. Så nu tänker jag göra något åt saken ;-).
Nu sitter jag och filosoferar och målar naglarna härligt svarta. Dagens ämne: Skidåkning. Jäkla bajs. Jag hatar skidor! Varför denna hysteri?? Alla åker iväg på sportlovet för att åka skidor. Har ni dödslängtan eller? Jag kan åka skidor, jag har gjort det sen jag var liten, men ärlig talat hur kul är det egentligen? Man åker ner för en snöig backe på två plastpinnar och hoppas att man inte ramlar och slår sönder alla ben i kroppen. Nä fy. Är det bara jag som inte dras med i denna hysteri och galenskap?
ha det bäst! puss

Veckans outfits:

Klänning-Åhléns, Knästrumpor-Vero Moda, Korshalsband-Heirloom &
Amber.
T-shirt - Monki, Kjol - MQ

Life is goooood :-)

Nytt! Fick med mig denna hem idag när Hermina och jag shoppade idag. Har länge eller ja.. i två dagar ^^suktat efter denna. Jag tycker den är grymt snygg, enkel men ändå fisty ;-D! Till brunbrända ben i sommar eller till svarta strumpbyxor till vår. Underbar!
Beklagar för den dåliga bilden ;D det var antingen den här eller en som fick tröjan att se grön ut ;-D

Veckans Outfits:





Klänning-Åhléns, Knästrumpor-Vero Moda, Korshalsband-Heirloom &
Amber.




Hårband - Lindex




T-shirt - Monki, Kjol - MQ, Nitarmband - BikBok





Kul lösning på tråkiga toffsen ;-) Lindade ett
"pannband" runt toffsen och vips! Så blev det finare.



Spetstop (under) - Vila, Långärmad - Vero Moda
Byxor - Gina Tricot, Halsband - vet inte :-)



Sådär, det var det ni "missade" haha :-).

ha det bäst! puss

Min tur då

Jag antar att det är min tur att säga att äntligen är det lov!!
Fan vad jag här väntat och längtat, blir hemma nu nästa vecka eftersom Thailand blev inställt. Jag ska bara sova, softa och shoppa :-D Sen i slutet av lovveckan ska jag upp till dalarna. Jag vet, vad fan gör JAG där ;-) I skogen någonstans bor min faster och min kusin. Så vi ska upp och hälsa på dem. Nu sitter jag och gör ingenting. Jo, beundrar min nya klänning från H&M. Jag kunde inte hålla mig, utan kände at jag bara MÅSTE köpa den. Och den var ju billig, 149 kr :-).
I kväll kommer Madde hit och vi ska ha sleepover, det gäller att bevara de fina traditionerna och detta är en sådan :-). Mys med filmer och snacks <3
Jag har varit enormt dålig på att blogga den här vecka, och ännu värre är det med dagens outfit. Så jag sätter ihop lite bilder nu :-)
ha det bäst! Och njut av lovet! puss

Nytt snyggt från H&M!


Sammanbrott here i come

Nu är jag äntligen klar med allt jag skulle göra. Har pluggat ihjäl mig den här veckan och har knappt kunnat blogga nått. Men jag känner ändå att skolan måste gå före att sitta och skriva ut sitt liv på internet. Det känns skönt att veta att jag klarar av att ha så mycket och fortfarande göra ett bra jobb samt att ha kvar dansen och jobbet. Det trodde jag aldrig skulle gå, men istället har jag suttit uppe varje kväll tills sent och sen bara sovit några timmar bara. Men jag har överlevt! Dock hade jag ca 2 sammanbrott varje dag den här veckan. Känner att sportlovet kommer väldigt lägligt :-).
Usch kände mig illamående imorse, kan ju iförsej bero på övermycket stress och alldeless för lite sömn. Men jag trodde att det kanske va kräksjukan som va tillbax. Nu mår jag dock lite bättre. Ska snart pallra mig till skolan.
Fan asså vi har ju ingen mat här hemma! Jag kommer hungra ihjäl, ivärsta fall får jag köpa nått i skolan sen. Tur att man är kompis med snubben i caféet. Har ju lyckats charma till mig både det ena och det andra. Puppy eyes funkar alltid :-D. Se dock upp för den sura gumman, hon gör alldeless för stark varmchoklad och dessutom har hon så mycket grädde på att det blir grädde med varmchoklad. Illa.
Nä nu ska jag fortsätta jakten på något ätbart.
ha det bäst! puss
Jag bjuder på den där ;-)

Panik i hönshuset.

Just nu håller jag på att vara med om något som liknar ett sammanbrott av panik blandat med stress. Med andra ord: Panik i hönshuset. För det finns nog ingen annan plats som är mer fullt av stress än ett hönshus. Det vet ja gav erfarenhet eftersom när vi bodde i Norrtälje så hade vi ett hönshus. Det var dock många år sedan. Men jag minns fortfarande natten då min lilla gula kyckling blev uppäten av räven som lyckats öppna dörren till hönshuset. Fy fan.
På tal om fan. På tåget hem där jag hade sällskap av Rebecka så satt det en liten kille som kan har varit typ 10 år kanske. Han hade tydligen lärt sig sitt första svärord som han använde i varenda mening. Han matchade det med att skrika käften lite här och där. Herregud. Satt jag sådär när jag var 10 år? Det var verkligen... speciellt. Tjejen mitt emot oss tittade på oss med samma min som jag och Rebecka hade. Och vi kunde inte låta bli att skratta till. Det lät så hemskt. Han var ju så liten.
Nu ska jag fortsätta läsa min dötrista bok.
ha det bäst!
OH YES ;-D Så här såg jag ut igår efter min nedfrysning, dun-tofflor,
filt och te, that's how we do it ;-)

Jag vill ha vår!

Jag älskar H&M's och Divided's nya vårkollektion. Härligt blommigt ska det vara!
Jag har ett smärre problem med mina bilder, inget program i min mac kan göra bilderna mindre...
Jag kan inte justera storleken. Så allt blir jätte stort och bilderna måste trängas för att få plats -.-

ha det bäst! puss

Dagens Outfit

Tröja - Zara, Byx-leggings - Gina, Armband - Thomas
Saabo, och 2 som jag fått och inte vet i silver ;-).



Oj, jag ser lite arg ut :-)



Så, nu är jag klar ;-)

ha det bäst, puss


Jag har blivit en isglass :-(

Nä fy fan. Jag hatar SL! Kan de inte hålla koll på sina satans bussar och tåg så att man slipper gå i typ 23 minus grader. I converse, rätt tunn jacka, vantar som inte hjälpte, ingen mössa och tunna byxor. Jag tänker ALDRIG gå ut igen heheh. Det var helt galet. Sista biten hem som var rätt lång och som jag fick eftersom bussjä*vln aldrig kom var jag helt vimmelkantig. Av kyla. Fatta det! Därför smet jag på vägen in i min gamla mellanstadieskolas matsal och värmde mig lite. Tur att man fortfarande kan alla vägar. Det är nog sånt som aldrig kommer försvinna. Tur det annars hade jag väl svimmat halvvägs hem.
Mamma fick iaf ta emot en frrrruktansvärt arg och frusen Olivia som knappt kunde gå. Så det vara bara att ta fram filten och duntofflorna och en kopp te och låta mig avreagera mig. Jag vet att det lät som att jag var arg på dig mamma men egentligen var det mig själv jag var förbannad på. För att jag inte lyssnat på dig imorse och tagit de tjockare och bättre lämpade skorna ;-).
Nu har jag börjat tina till en liten blöt fläck istället som är den förväntade konsekvensen av att en isglass smälter ;-).
Har prov i ekonomi imorgon så jag måste plugga galet mycket och hårt ikväll. Så det bli ingen dans för mig :-(. Fan va jag kommer att komma efter. Ojojoj nu driver jag iväg här känner jag. Måste börja plugga nu.
Men först: Dagens Outfit :-D
Ha det bäst! puss

Bild som skulle upp igår :) jag och nicco :D


Bra dag tillslut!

Nicco fick ett desperat behov av mig :P Så jag åkte till henne och resten av eftermiddagen rockade vi loss i hennes kök. Klassiska 80 tal och rock låtar passar allra bäst när man ska köra improvisation/knäpp-dans. Vi sjöng med i låtarna bäst vi kunde innan jag skulle hem. Alla tåg är ju inställda så jag fick skjuts :-).
Nu sitter jag me le familj och tittar på nån skum spansk film. Den tog sig till slutet, men var grymt knasig i början.
Detta blev ett litet inlägg för jag är dö trött ;-) ska dricka en kopp te och vara avundsjuk på alla som har badkar. Ja, Nicco jag syftar på dig :-). Älskar mina underliga vänner varav en av dem tänder på bokhyllor x). Hahah där fick du!
Just det, jag och Nicole hade en väldigt obekväm webcam händelse idag... Men hallå, hur många vet egentligen att man måste hålla för själva kameran och inte den lilla rutan med bilden för att man inte längre ska synas?! Sen att man skriker så att personen med svaga nerver som sitter på stolen brevid flyger ner på golvet av rädsla. Det är något som bara de skickligaste människorna kan lyckas med.
ha det bäst! puss

Sög ju.

Ja, nu sitter jag här och sörjer. Jag har tryckt i mig en semla som kompensation. Nicco måste plugga, så det blir inge stan :-(. Jag känner för att gå på bio och ska försöka övertala min kära mor och far om att vi ska gå :-D.
SAVE ME! Jag vill inte sitta hemma hela dagen.
Tro det eller ej, men Mikael Persbrant har blivit spotted i mitt område. Ett hus här är till salu och jag antar att han var och tittade på det. Jag tror att det blir ungefär så mycket kul jag kommer få ha idag...
Ledsen :-(

Dagens Outfit




Dagens outfit igår.
Kavaj - Vero Moda, Tee - Gina, Treggings - Gina





Tröja Monki (ny), Treggings Gina


Det kunde ha varit en ninja som attackerade idag!


Inkräktare?

Dagens fail än så länge hände när jag skulle byta om alldeless nyss. Jag hade på mig mys kläder och skulle byta om helt till "vanliga kläder". Då ser jag att en stege är lutad mot mitt fönster (persiennerna är öppna). Jag stod där i bara trosor och bh och upp för stegen kommer någon klättrande, snö rasar ner så jag ser inte vem det är. När jag inser att jag står i endast trosor och bh så panikar jag och skriker av rädsla för jag tror att det är någon som försöker göra inbrott eller nått. Jag kubbar ut ur mitt rum och träffar på mamma som undrar varför jag skriker. Jag förklarar att det är någon som försöker bryta sig in i vårt hus och har klättrat upp för en stege som står precis utanför mitt fönster. Mamma bara skratta och sa. Det är ingen inbrottstjuv, det är din pappa. Så min käre far var den som klättrat upp på taket för att få bort all snö. Underbart. Mina nerver klarar inte av sånt. Jag kan typ inte ens se nån match på tv i nån sport. För jag blir alldeless för exalterad och nervös så jag sitter och hoppar/skakar i soffan. Svaga nerver, inte najs.
Idag har jag varit duktig och satt upp min ljusslinga som lägat på golvet i x antal månader ;-). Hoppas kunna smita in till stan snart så att Nicco och jag kan fika. Hon var ju här igår men det var inte planerat, ursprungsplanen var fika idag, så den här helgen har varit ollie&nicco-helg :-).
Mamma vill att jag ska ut och skotta, men blä det vill jag inte. Senaste gången jag gick med på det slutade det med att jag skottade bort en 3 m lång och 2 m hög snö vägg. Vi skottade en parkeringsficka till hyrbilen. Det gör jag inte om kan jag medela. Inte kl 8 på kvällen i typ 13 minus grader. Fy faaan.
Aja nu ska jag fortsätta lugna mina nerver och dricka lite te :-D.
ha det bäst! puss

Stek på Grodan

Idag har jag varit inne i stan på självaste Grodan. Jag kallar mig själv "the mental support" vilket säger det mesta ;-) Stod och "hjälpte" Lisa som var en exlusiv Garderobier. Väldigt fancy :-) Sen när jag fick sparken därifrån, mest för att Lisas chef inte skulle upptäcka mig så drog jag till Sturegallerian. Kunde inte hjälpa det, mina fötter fick eget liv och styrde mot Zara. Jag blev verkligen förundrad, för Zara har alltid för mig varit helt okej kläder. Men nu var det sjukt snyggt! Deras vårkollektion KROSSAR! ;-D Jag hade tyvärr inte så mycket pengar på mig så jag fick bara med mig hem en super söt vit-rödrandig top. Det blev en mysig dag tillslut!
Nu väntar jag på att Nicole ska komma över. Vi ska ha lite myskväll :-). Vi har gäster. Och eftersom Kapten Banan (jag vet, inga komentarer på namnet tack) så gärna ville ha en liten bit uppmärksamhet så får du här nån rad ;-). Det var veeeeerkligen jääääätte treeeevligt att du kom ;-)
Min nya top ser ungefär ut såhär. Var lite lat och orkade inte ta en bild (a).
Den här kommer från Gina Tricot ;-)

Ha det bäst! puss

Moi och dagens outfit :-)

Mer bilder kommer sen :)

God morgon alla snömonster!

När det kommer så här mycket snö får jag en massa nostalgiska minnen. När man var liten var man ju överlycklig om det kom så här mycket snö. För det var lika med att vara ute och leka snöbollskrig, bygga snögubbar, åka pulka. Nu är jag bara arg för att tågen inte går som de ska så det blir svårt att ta sig in till stan.
Det är något som alltid tycks inträffa efter att jag varit sjuk en tid och äntligen är frisk och vill komma ut och göra något: INGEN kan göra nått med mig. Alla är redan upptagna, har avstängd mobil, svarar inte, pluggar. BAJS! JAg som så gärna ville ha lite sällskap in till stan idag :-(. Jag vägrar stanna hemma. Jag ska ut. Så nu tänker jag fortsätta terra min kära vänner och ni kan ju skänka en liten tanke. Någon måste ju vara ledig. Det var en sån här lördag jag hade planerat att om ingen kunde göra något så skulle jag fortsätta fixa min header. Men nu harjag ju redan gjort det medans jag va sjuk. Och den är så jobbig och jag blir bara arg så nu ger jag upp ett tag.
Ha det bäst!
puss

Mer kläder till folket!


Fint till sommaren och bruna ben!

Från Topshop!

Jäkla bajs internet!

Fan va jag e sur. Internet har typ inte funkat på 1 och en halv dag! Det fick mig att inse hur illa beroende jag är. Och hur beroende jag blivit av att blogga. Så jag har haft jobbiga dagar här. Och jag har tyckt väldigt synd om mig själv. The good news är: Jag är typ frisk! Inget illamående idag eller nått! WIIIEEE! ;-D
Jag är ju dock fortfarande inte tillåten att gå ut så ikväll blir det fredagsmys med familjen :-).
Imorn SKA jag komma ut och göra något. Jag får abstinens av att bara vara inne och göra nada. Så WHATCH OUT
;-)
Nu ska jag bara ta det lugnt och ha det skönt!
Slänger in ett tips på sjukt söta byxdressar!
puss

Vi som åker väldigt bra skidor från soffan

Jag och mamma sitter nu och tittar på Damernas OS sprint. Eller sitter kan jag väl inte kalla det... Vi hoppar, sitter står, skriker, peppar och åker väldigt bra skidor från soffan. Det är sjukt spännande och vi har faktiskt väldigt många duktiga skidåkerskor :-).
Nu ska jag sova, jag hoppas att jag känner mig bättre imorn. Orkar inte vara sjuk mer.
Mamma tjatar på mig att jag ska dricka vatten men just nu kan jag inte för jag är så satans kissnödig att en droppe vätska till skulle betyda översvämmning. Och det vill vi inte. Så kul ska vi inte ha. Och jag tänkte skriva klart det här inlägget först. Så nu får det vara nog. Jag måste kubba till toan ;-)
God natt på er alla :-D

Så Snyggt! Vill ha! Ge mig nu.


Mysig morgon än så länge

Än så länge är min morgon bra, till skillnad från min natt - som inte var så trevlig. Sitter och äter lite flingor med bär i = grymt gott! ;-)  och tittar på Sex and The City - The Movie. Jag älskar scenen där hon provar olika bröllops klänningar, de är så fina! Förut förstod jag aldrig varför alla tyckte att Sex and the City var så bra. Jag fann inget speciellt med det... nu gör jag det. Även fast modet kanske inte riktigt är min stil så gillar jag verkligen personligheterna :-).
Nu dags för min shot! Alltså någon slags yoghurt för magen. Ska mysa ihop mig i soffan och hoppas att illamåendet snart går över och att min frukost stannar i magen. Det är läskigt hur svag man blir när man inte äter något. Eller får ha det kvar i kroppen. Det känns som att jag är en gammal tant typ :P.
Här kommer en bild på Carrie Bradshaw i en Vera Wang klänning, så snygg! ;-)
Vad tycks?

ha det bäst! puss

Kan inte sova :(

Sitter och kollar på American Idol. Det finns inga ord haha. Vissa är verkligen från en annan planet ;-). "Oh Harold, no honey! Don't cry!" hahahaahha. Stackarn asså. Okej, jag ska väl inte säga så mycket... för min sångröst är inte mycket att skryta med. Kan som sagt inte sova. Är för hungrig eftersom jag inte kan äta något utan att få upp det :(. Sen sov jag (med vissa avbrott :S) till 12 imorse... Så jag får väl skylla mig själv antar jag. Sinken nere i köket gjorde just ett väldigt skumt gurglande ljud eller ja - hela huset gör alltid konstiga ljud när man är ensam. Lite läskigt, nu skulle man behövt någon att gömma sig bakom eller hålla om. Tyvärr sover alla, föresten vill ingen komma nära mig nu, smittrisken är ju rätt stor. Ojojojoj nu är det typ bara 2 min battteri kvar på min laptop. Borde stänga av, men jag känner mig så ensam. Jag är nog den mest sällskapssjuka, hungriga, sjuka människan i världen... ja det känna så iaf. Jag har fått ett ryck och vill göra om mitt rum. Typ måla om i en ny färg. Har upptäckt att turkost inte var så smart eftersom man tröttnar rätt så snabbt. MEN ÅH SLUTA VISA MAT PÅ TV! Jag dör av hunger. Snart sova, god natt. Puss på er <3

SNYGGA BYXOR!

Jag måste verkligen skaffa mig lite byxor. Jag är ju en strumpbyx/leggings-tjej. Så det har liksom aldrig kommit naturligt för mig. Jag har dock vågat mig på treggings... kände mig modig den dagen ;-). Men nu blev det panik i hönshuset (min hjärna :P) när jag kikade i min byxåda och insåg att den var nästan tom... Jag gick in på Cheap Mondays hemsida och blev otroligt lycklig när jag faktiskt hittade tre par byxor jag faktiskt gillade :D. Det var år sedan jag shoppade på Cheap Monday, men de har ju grymt snygga kläder! Måste lägga till den i min shopping-rutt ;-).

Ge mig nuuuu hahaa ;-)


Inte precis vad jag siktade på...

Jag vet att jag sa till mig själv för några dagar sen " åh nu vill jag bara ha lov och vara hemma och chilla". Det var väl inte riktigt så här jag tänkte mig det. Men nu är jag här hemma med illamående och toaletten bara ett par steg iväg. Tydligen är jag inte ensam om detta. Detta menat med att jag är magsjuk - sen försvinner det i någon dag - sen är det tillbaka. Enligt min doktor iaf. Varför kan jag aldrig få de vanliga sjukdomarna? Mina är alltid så extraordinära. Dödsförkylning men utan feber? Vad i tacoskalet är det? Hur kan man vara så sjuk utan feber? Det finns uppenbarligen. Känner ni igen er?
Jag såg just reklam för den nya säsongen av Desperate Houswifes, jag hade helt glömt bort hur sjukt spännande det sista avsnittet slutade. Jag måste se dem! Har liksom tappat det här med att se på serier sista året pga plugg osv. Det här såg så spännande ut att jag kommer sitta och hoppa i soffan när det börjar ;-). Är det bara jag som längtar?
Eftersom jag ännu inte kommit ur min berlock-besatthet så kommer här lite fler från milajki.com :-).

Berlocker!

Jag har blivit helt galen i berlocker! Har ett silvrigt Thomas Saabo som jag aldrig tar av mig tillsammans med tre andra silver-armband. Men ÅH va jag vill ha de här!
Vad tycks? ;-)

Jag är frisk friisk som en fisk.. Nej nu är jag sjuk igen :(

BAJS! Varför kan inte min mage hålla inne sitt innehåll? WHY? Varför måste jag plågas i frrrrruktansvärd smärta? :O
Det är så inte rättvist. Jag blir ju alltid sjuk. Det finns inget annat för mig att göra än att läsa min nya Elle tidning VÅR NUMMRET :D.
Men det här med "trendbibeln" som man får med... Skulle ni sätta bh:n eller korsetten utan på er tröja? Jag tycker det låter lite knasigt ;-)- Jag tycker att korsetten är snygg när den syns lite igenom tröjan, alltså bakom.
Sen är då nästa trend att man ska gå runt med en stor plastpåse på sig. Eller så tycker jag det ser ut iaf. Snyggt? Hell no enligt mig. Vem skulle gå runt med en sån egentligen. Säljs dem? Finns det folk som faktiskt köper dem för dyra pengar? För mig är det väldigt svårt att tro, jag tycker att modellerna ser ganska roliga ut ;-). Vad tycker ni?
Så här tycker modehusen att man ska gå runt ^^

Frisk!

När jag vaknade imorse var illamåendet borta och jag kände mig helt frisk. Var dock helt utsvulten eftersom jag inte fått behålla något i magen igår. Så jag tryckte gladeligen i mig två mackor och en stor kopp te :-). Än så länge har det stannat. Jag har gett mig diagnosen frisk iaf så jag tänkte snart vandra i väg till dansträningen. Det är ju typ snart uppvisning, tiden går så snabbt. Vill så gärna hitta på nått idag. Typ åka in till stan. Jag har blivit enormt sällskapssjuk, måste hitta på grejer hela tiden.
För er som inte vet går min favorit film på tv ikväll. "En ung Jane Austen". Den är så grym och det spelar ingen roll hur många gånger jag tittar på den. Alltid lika bra, och jag blir alltid lika förvånad och förtvivlad om hur det slutar. Hennes liv är så gripande. Det är vid den filmen jag tänkte spendera min lördagskväll medans jag barnvaktar... Bajs. Jag pallar inte, men vad gör man inte. Mamman skulle överraska pappan med en alla hjärtans dag middag. Ja, ikväll. Ja, jag vet att den är imorn. Jag tyckte det var gulligt och sa att jag kunde hjälpa till. Dagens goda gärning :).
Nu ska jag börja byta om och fixa tullpanerna. Usch va det snöar :( Jag vill inte gå, ska fråga pappa om skjuts. Oh f*ck vilka saltsjöbaden fasoner. "Jag riiiiinger pappa". Illa. Aja :P Ibland kan man inte hjälpa det ;-).
Ha det bäst idag :) puss

Vill ha!

Ibland gör Monki bara så klockrena grejer. Jag medger att skorna är lite eh speciella, men det är vi alla.
Kjolen är väl lite svårburen, men prickar man rätt blir den så söt. I midjan ska den sitta annars blir det pannkaka. Jag skulle ha en svart body med 3 kvarts armar under och en jacka med lite militär-stil. Färg och så alltså, lite sliten och inte så kort. Då blir det inte så sockersött längre, utan det bryts av med den grövre jackan  ;-).

puss

Sjuk

Vaknade imorse efter ca 4 timmars sömn. Jobbet igår gick jätte bra! Men jag var så död efter, jag måste ha plockat undan hundratals glas. Det var världens ös och livebandet som jag inte kommer ihåg namnet på var grymma ;-).
Hur som helst när jag klev ur sängen han jag bara ner för trappan sen vill ni inte veta resten. Jag har iaf spenderat delar av dagen vid toaletten. Jag hoppas verkligen inte att jag har vinterkräksjukan. JAG VILL INTE :(.
Sitter och tittar på topmodel och mår sådär.
Blev sugen på att shoppa ;-) måste stå emot. Jag sparar ju. Det är så svårt. Det jobbigaste med det är att jag nu är så desperat att jag inte skulle bry mig om vad jag köpte. Fika, smycken, mat, tvål, småsten you name it! Bara jag får dra mitt kort och känna den där känslan av belåtenhet och tillfredställelse. Det är det som är så farligt, jag kan inte bara låta pengarna ligga. Jag måste spendera. Jag får väl kalla mig en shopaholic antar jag. Och detta är min bekännelse. - Ja, jag releterar till filmen "En shopaholics bekännelser", den är så bra. Även fast mitt läge inte är lika illa som hennes så kan jag känna igen mig i vissa delar.
Ha det bra! Ikväll stannar jag hemma - obviously. Det blir fredagsmys med familjen, eller ja, mys för dem. Inte så mycket för mig. Illamåendet vill inte gå över.
puss

Makes me happy

Något av det roligaste som finns måste ju vara att få presenter! :) När jag kom hem trött (som tydligen syntes genom sminket - sög ju) efter barnvakten så kom pappa med en present från Möbelmässan som är i full gång. Jag fick ett kudd/bokfodral från nån Koreansk snubbe som utvecklat något eget. Kul tycker jag! ;-)
Slänger in en bild som blev lite dålig för det var så mörkt och lampan sken lite fel ;).
Fatta vad skönt att kunna slagga lite på den här när
man är trött ;-) den är faktiskt riktigt skön!
Makes me happy :D

Nu ska jag sova, känner mig väldigt sleepy :) ha det bra, puss på er, klart slut. God Natt

Tjolahopp!

Hinner bara slänga in ett kort inlägg för snart ska jag jobba. Jag förbannar staten eller vem det nu är som ska fixa så att vägarna är skottade och snöfria. De borde själva prova att försöka knuffa upp en barnvagn med en tjock liten unge i upp för en backe i slirsnö. Då skulle det bli fart på dem. Det är iaf vad jag snart ska göra. SUCK. Gud vad jag inte orkar någonting just nu.
Fick reda på att en bok vi läser på engelskan ska vara utläst till imorn, får väl se hur det går. Tror jag ligger på sida 15 eller nått (a). På torsdag ska jag jobba igen men då på en företagsfest. Det ska bli fett kul :).
Börjar panika lite med tanke på att pirateday är på fredag. OMG hur ska jag hinna fixa en outfit. Det är inte precis så att man har en piratoutfit i garderoben att bara dra fram.
Jag inser också att jag blir ensam på alla hjärtans dag, va fail. Tur att man har fina vänner som man kan fira med ;). Jag kallar mig enastående ensamstående :) får väl skicka en ask choklad till mig själv och låtsas att det är från någon annan :).
Här kommer dagens outfit:
Kofta och mössa - Gina, Stickad klänning - Vero Moda,
Strumpbyxor - Twilfit, Halsband - H&M &
I.me.my.
ha en fortsatt bra dag :)

Vantar på vift

Sitter med en kopp varmt te i soffan och tittar på CSI. Har inte tagit det lugnt alls idag känns det som. Först skola, sen blev fikan med Josefin inställd :( vi tar det en annan dag honeypie. Sen tog jag mig hem, på tåget blev jag utstirrad av någon creepy gubbe. Det var lite obehagligt. Sen var det direkt hem, äta mellis snabbt, bubba iväg till dansen. Det gick bättre den här veckan, vi kompromissade och blandade med de gamla och nya stegen. Sen bestämde vi att vi skulle göra en dans till Maniac med Hall & Oates. Så sjukt bra kommer det bli, åttiotals-tema :) banvärmare och illrosa body here i come.
Sen har jag kubbat runt och gjort massa små grejer eftersom päronen inte är hemma måste ju nån se till att inte hemmat faller ihop. Brorsan är ju inte mycket till hjälp :P Aja, vad kan man förvänta sig av en snart 15 åring? Jag får väl stålsätta mig på det värsta.
Nu känner jag att jag svävade ifrån ämnet lite hehe... aja hur som helst. Lillskiten Signe springer runt som en galning och hämtar vante efter vante. Jag förstår inte hur hon hittar alla. Sen springer hon förbi mig, skakar på huvudet så man tror att vanten sett sina sista dagar och jag kommer rasande efter. Denna prossedur har upprepats i ca 2 timmar nu. Tålamodet är lika med stubinkort nu.
Imorn har jag sovmorgon :) så skönt att man dör. God natt gott folk, lots of love.
P.s Orkade inte ta en bild på min outfit idag, fann inte tid :S. Så här kommer ett bäger som jag önskar att jag en dag ska äga: boohoo.com in my <3

Coco Chanel

Sitter nu i skolan och slänger in ett litet inlägg. God morgon på er alla! Jag började dagen med en härlig kopp varm choklad med grädde. Så jäkla gott, precis det man behöver för att komma igång.
Provade den nya franskagruppen, för oss som inte vill gå hos Lisbeth längre. Vi tittade på Coco Chanel filmen. Den är jätte bra en så länge. Audrey Tautou är så sööt!
Nu ska jag fokusera :) ha det gött!

Promenad

Kom för en stund hem från en lång promenad med mamma. Jätte mysigt. Åt ett helt berg med lunch så nu är jag mätt och nöjd. Sen var jag och handlade lite mat medans mamma skottade upp en ficka i snön till hyr bilen. Jag har ännu inte fattat vad vi ska ha den till. Vi som redan har en bil.
Sitter nu och läser en grymt tråkig engelska bok, jag ångrar att jag inte valde twilight istället trotts att jag redan läst den. Höll på att somna så jag tog en liten paus och hamnade här på bloggen :).
Ikväll planerar jag och mamma att köra lite hemma spa. Fotbad och nagellack :)
Just nu känner jag att jag bara skulle vilja klippa lugg, färga håret brunt och ha det rakt igen. En total motsatts till mitt nu lockiga, blonda (ofärgade) hår. EgenKligen (som Björn Gustavsson sa) borde man prova en peruk först för att se om man över huvudtaget skulle passa i det. Buttrix nästa då ;).
Eftersom jag har på mig myskläder idag besående av en stor vit stickad tröja och mjukisbyxor tyckte jag att det inte var mycket att visa upp. Så här kommer en bild på en sjuuuukt cool outfit. Jag vill köpa allt från hemsidan boohoo.com! Så jäkla snygga grejer + att det inte är oöverkomliga priser :). Här kommer ett exemplar:

Sleeping beauty...

... Ja, det skulle jag vilja kalla mig. Dock är fallet inte riktigt så. Jag är rätt så säker på att jag in är det minsta vacker när jag sover. Lite dreggel här och där, pratar i sömnen, sover med öppen mun... om jag snarkar är tveksamt. Men varje gång jag vaknar och ska ta första andetaget i vaket tillstånd så grymtar jag, jag har verkligen försökt ta ett normalt andetag men jag får in så mycket luft att det blir ett sånt ljud.
Fick inte mycket sömn inatt, vi skulle upp rätt tidigt. Tummen ner. Så idag har jag och Madde chillat på ett café typ hela dagen. Så himla mysigt ska ni veta. Timmarna bara flyger :). Sen var vi och tittade i affärer tills vi blev utslängda från H&M. Då åkte vi hem :).
Nu vill jag att min blogg ska sammarbeta med mig och lägga upp lite bilder på gårdagens fest-outfit :) please please work with me here!
Tunika med broderi - Gina, Leopardfärgade tights -
Gina



Heels - Skopunkten ( köptes i ett desperat case av
pankhet, tycker dock att de var skit snygga. Billigt
behöver inte vara dåligt!)



Glömde fota frisyren, har iaf flätat två halvtjocka
slingor på vardera sida. Sen hade jag bara lite curl-
mousse i :).

Nu blir det myskväll med familjen, ha det bäst!
Puss

Utekväll

Ciaociao :) det här blir bara ett kort inlägg för snart ska jag äta middag som doftar gudomligt och sen bär det av till fest med Amanda och Jonathan. Ska bli så himla kul! Hoppas er kväll också blir lyckad!
Ha det gööör bra! :D jag diggar mitt klena försök till göteborska.
Jonathan ska få tillbax för "misshandeln" på tåget in till saltis. Damn you! haha. Nästa gång jag är beväpnad med en ihoprullad tidning ligger du risigt till! ;)
Bajs! vad är det med min blogg och att ladda upp bilder?! Aja kvällens outfit kommer väl senare då, när min blogg väljer att samarbeta ;)
puss

Dagens Outfit de senaste dagarna

Sitter och pluggar, otroligt intressant va? Jag har faktiskt inget att skriva om at the moment. Men äntligen har jag lite cash :). Barnvaktade igår så nu är man inte fattig längre :). Jag har haft en förmåga på senaste tiden att göra mig pank. Det är inge bra.
Är det bara jag som vill se "Prinsessan och grodan"? Den verkar sjukt gullig, älskar scenen när dem trasslar ihop tungorna ;). Jag gillar animerat men asså det är något speciellt med gamla disney filmer. Sånna där med handmålade bakgrunder. It brings you back.
Nä, nu är det slut snackat, over and out.
Här kommer veckans outfits so far :)
Blå-vit-randig t-shirt - Vero Moda,
Kjol Monki





Tunika - Gina Tricot, Jeans-leggings
- Vero Moda







Goodmorning suckers :)

Ciao, vet att jag varit grymt dålig på att blogga på senaste tiden men när man är ledsen så orkar man inte mycket. Och jag är inte en så engagerad bloggare så att jag prioriterar bloggen först. Har gråtit mig till sömns de senaste dagarna. Man förstår verkligen inte vad man har tills man håller på att förlora det. Jag skulle göra vad som helst för att få se farfar le sitt sneda leende en gång till. Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Alla roliga saker vi gjort. Varje sommar som vi var nere i Halmstad i hans sommarstuga. Varje gång han var förvånad över att vi åt så mycket varje sommar, han hade ju som vanlig köpt för lite mat. När vi gick och simmade på morgonen. Stranden på dagen och när han köpt weinerbröd till mig och simon när vi var små. När mina päron frågade vad vi ätit till lunch svarade han som om det vore helt självklart ett stort weinerbröd var. Alla fusk när vi spelade spel. Jag är så dålig på att prata om mina känslor. Jag bara gråter. Vet inte vad jag ska säga. Det blir bara tomt, jag får knappt någon luft och världen krymper.
Langar upp några försenade outfits lite senare idag :)
puss

Cry me a river

Tjollahopp!
Idag mår jag inte så bra. Fick reda på att farfar är sjuk. Värre än jag trodde. Sov så sjukt dåligt i natt och vaknade med stora påsar under ögonen och mina ögonlock var tjocka som dubbla apelsinskal. Inte najs. Satt med en ögonkylare hela morgonen så att det värsta skulle gå ner. Sen på med tabortmörkaringarunderögonen-roller och smink.
Jag har kommit på en väldigt bra grej. Jag sminkar mig mindre/naturligare och får sova mer på morgonen. Den här planen är grym. Måste bara lära mig att leva med mig själv i en mindre sminkad version. Det är sjukt svårt.
Ha det gött :)

God morgon!

Åh härliga tider. Toss min mattelärare är sjukt så vi har ingen matte :). Fett skönt.
Nu försöker jag och Hermina desperat komma på hur en pirat klär sig... Förslag? Vi har Pirat-day i skolan nästa fredag. Hela byggnaden ska vara med. YBC, Vittra, Rytmus :) Det kommer bli grymt. Frågan är bara hur man ska klä upp sig då. I ett läge som det här, är google din bästa vän!
Ha det bra så länge!

Andas, andas, ta det lugnt.

Kom hem från dansen för ett tag sen. Jag blir så j*vla arg! Dansen var perfekt innan, nu har hon ändrat den! Från en tung hiphop dans till nån fjollig hoppig sak. Nae fan asså, jag är lack enda in i skelettet. Sen ville hon inte byta tillbaka. Är det vi som ska dansa och ha kul eller hon? Jag sa till henne iaf, så hon får tänka till nästa vecka.
Kul blir det iaf för vi ska göra en till dans, med Dirty Dancing tema. Så himla coolt. Fatta att dansa till sån musik.
Ska anmäla mig till hiphop-kursen på balletakademin imorn. Tänkte ta klassen på fredagar, även fast tiden suger. 18.30-20. Bajs. Det kommer bli grymt kul iaf! :)
Orkar inte fota dagens outfit idag :) hehe. Så här kommer lite plagg som jag längtar efter till vår och sommar.
Dessa snygga "magtröjor" eller Cropped som det heter på engelska kommer från TopShop.
Grymt söta tycker jag! Vad tycks? Tycker ni att det är ok att gå i en sån till skolan?
Jag tycker det skulle vara sjukt coolt :).

ha en fortsatt bra kväll, puss

Sko(gs)-galen

Ciaociao, var dålig på att blogga idag. Dagens första inläng kl.......16.24. Fan va illa. Skärpning. Kom precis hem från skolan där jag med glada besked fick veta att jag fått mvg på min eng novell :). Omg asså, ibland är man nöjd med sig själv. Nä, nog med skryt. Jag hatar skryt, usch och bajs. Just det, jag är väldigt inne i en bajs-period.Jag säger bajs till det mesta, vare sig det är bra eller dåligt. Det går inte att sluta! Tack för den Madde!
Träffade Amanda på tåget in till skolan, det var väldigt trevligt. Men åh! Nu låter jag som min mamma! Ibland när vi tittar på film fäller hon kommentaren "men han ser väl TREVLIG ut?". Trevlig? Hur i kokkosbollen kan man se trevlig ut. Jag sitter och vräker ur mig hur snygg han är medans mamma säger att han ser trevlig ut. Känner någon igen detta? Jag garvar lika mycket åt det varje gång. Det blir så komiskt i ögonblicket. haha.
Jag har blivit lite skogstokig på sista tiden. Har planerat att träna nästan varje dag i veckan, och hur skulle jag ha tid med det hade jag tänkt? Jag är också inne i en sko-galen period. Säkert bara för att jag inte får köpa nått efterom jag sparar inför Thailand.
Jag lägger nu upp lite bilder på skor som jag suktar efter men självklart inte kan köpa eftersom jag är luspank.
Högklackat från Nelly.se



Skor med kilklack från H&M.
Ja, jag medger att det ser plastigt ut, men för 300 spänn.
Kan man förvänta sig mer? Jag tycker iaf att de är super snygga!



Jag är inne i en nit-period och de här tycker jag var sjukt snygga!
Bra klackhöjd också. Jag pallar inte stappla runt på skyhöga klackar som man
knappt kan gå i. Kör hellre på lägre och gå snyggt!
Från Nelly.se



Söta puderrosa heels med resårband. Jag tycker de här var
as läckra!
Också från.... Nelly.se



Måste införskaffa ett par gladiator-sandaler. Skulle
lätt sattsa på dessa!
Nelly.se



Jag har aldrig varit ett fan av ormskinn. Men jag digger dessa!
Sjukt snygga på sommaren med en vit el svart klänning.
Från H&M, budget skor kan också vara snygga! H&M bevisar det.

Ja, detta var vad jag hade att bjuda på. Vad tycker ni? :)

puss

RSS 2.0