Gina Tricot


Panikade just sönder

Ojooj sprang just runt som en galning och trodde att dansuppvisningarna var imorgon. Och jag visste ju inte det, så jag panikade big time. Sen efter att jag ringt runt fick jag reda på att det var veckan efter påsk. Fjuu säger jag bara hehe ;-) Imorgon har jag sovmorgon till 12. SÅ jäkla najs!

Nu ska jag snart sova :-)


ha det bäst! puss

Ny klänning


Klänningen från H&M jag köpte för någon veckan sen, från H&M, 200 kr! :-)








Vad händer med upplösningen? har ju en asbra kamera! bajs :-(

Dagens Outfit (gårdagens)



Blus - Odd Molly, Jeans Zoul (MQ).



OBS! Innan jag fixar håret (alltså helt utborstat till minsta hårstrå
och väldigt elektriskt ;-).

Topshop


Var så nervös!

Nu har jag kommit hem äntligen. Idag var ju dagen då jag och Josefin skulle gå och sola solarium. Jag var så jäkla nervös och taggad att jag inte sov en blund inatt. Det var läskigt men ändå rätt spännande. Det var ju som sagt första gången så jag solade ungefär 4 min. Den satte dock igång innan jag fått av mig alla kläder så jag fick kasta av dem och på med bikinin och sen slänga mig in för att inte förlora mer tid ;-). Trodde aldrig att det hade gått 4 min när jag var klar. Kändes som 1. Jag blev rosig om kinderna och fick faktiskt en bikinilinje! Så jag är väldigt nöjd! :-D Tror dock inte jag kommer göra det igen på ett bra tag. Kanske om ett år igen, om jag är i samma bleka situation som jag var nu.

ska plugga lite nu och sen är det dans! :-)

ha det bäst! puss

GODNATT


BAJS situationer

Jag blir så jäkla sur. Imorgon är sista danslektionen innan lovet och uppisningen. Det är ju såklart då min bästa kompis Amanda har konsert. En så dum satans situation. Jag vill ju vara där och stötta henne och titta. Men samtidigt vet jag att detta kan vara den avgörande lektionen för om jag kommer klara min egen uppvisning. Vad ska jag göra? Min mamma säger att jag borde gå på dansen. Usch asså, varför måste sånt här alltid hända mig :-(.

Imorn har jag och Josefin planerat att sola solarium. Jag är fett nervös, det är min första gång. Jag är så grymt trött på att vara blek. Vet att mamma inte tycker att jag ska. Men jag tänker nog göra det ändå ;-). Nu när jag ändå håller på med min "tonårsrevolt" kan jag ju passa på att peirca magen också ;-). Är dock ganska rädd för att jag ska få canser, eller att det inte blir bra. Tänker ju inte sola mig till en apelsin, men lite lätt bränna bara. "Solkysst". Tur att jag har Josefin med mig, som har gjort det innan.

Nu ska jag snart sova. Sovmorgon imorn igen, har det hela veckan :-D.
ha det bäst! puss

Gina Tricot


Just nu spelar

Just nu spelar: Kelly Clarkson - The trouble with love is.
Kom över den här låten för ca 3 år sedan tror jag. När jag var på semester i Egypten. Så nu förknippar jag den alltid med sol och bad. Den är grymt skön! Så nu sitter jag och sjunger (väldigt falskt) och låtsas vara Miss Clarkson.

Fick många komentarer i skolan om mitt nya matteblock. Jag tycker det kändes väldigt viktigt att skriva det här. Bara så ni vet. Det är rosa :-). OCH MILJÖVÄNLIGT ;-).

Snart drar jag iväg till dansen, hoppas på skjuts :-D (a).

ha det bäst! puss

Karl fältar

Sitter nu i skolan och tittar på när Karl lär sig den uråldriga tekniken i att fläta. Det blev in så bra... inte ens snodden på slutet kunde han sätta fast ordentligt ;-).

Slutar ganska sent, sen är det dans och plugg. Missade förra måndagens danslektio men som tur var kan jag den redan så det är lungan :-).

Fick idag smisk av Nick på social studies, jag menar alltså skäll. Hans "överlägsna" hjärna tyckte tydligen att vi inte kommit någon vart i grupparbetet. Det beror ju dock på hur man ser på det ;-).

ha det bäst! puss

Grymt snygg!


Vill ha!


Ursäkta vad sa tant??

Jag har nu officiella bevis på att jag har blivit en förtids-tant!
  • är döv på ena örat
  • halv blind
  • har ont i ryggen
  • är trött
  • seg
  • och hänger verkligen inte med
  • + att jag gör egen sylt
  • jag blickar tillbaka på mitt långa liv och tänker att på den tiden var det minnsan bra alltid.
  • jag gnäller
  • jag tycker att Roger Pontare och Kalle Moraeus är bra och höjer volumen till max när deras låter kommer.
  • Jag är irriterad och lättretlig och tänker inte dela med mig av mitt "fika-bröd".
Sådär, det är ungefär så kul jag har det just nu. Letar symptomer och ålders tecken. Borde jag vara orolig för en tidig 40 års-kris?? :O

ha det bäst! puss

Just nu spelar

Just nu spelar John Farnham - You're the voice. En sån där låt som man bara vill sjunga med i men vet att ens röstkapacitet inte riktigt sträcker sig enda dit ;-).

God morgon iaf. Har ingen aning om vad jag ska göra idag än så länge. Jo köpa block med mammma tjihoo. Igår var Nicole här och vi hade myskväll. Upptäckte då att jag fått en vagel på sidan av min läpp. Jodå, det är sant. Resultatet var att min överläpp svullnade upp men försvann sedan mystiskt.... Idag är det lite bättre, den ser dock ut som ett jävla munsår. Fräscht "/.

Är på ett humör som gör att minsta lilla grej kommer göra att jag sprängs. Beror verkligen på vem som säger eller gör något, det kan räcka med att snacka med mig. Hemskt men jag känner för att ta ut min ilska på någon, så jag börjar automatiskt analysera alla för att hitta något jag kan irritera mig på. Sajk ;-).

Aja nu ska jag, typ göra ingenting. Leka lite med mina påskdekorationer kanske hehe ;-).

ha det bäst! puss



CIAO :)

Nu har päronen åkt och ikväll är det FF :-D Åh jag minns tiderna då tv-programet FF sändes på mornarna med Markolio i täten. Han hade k-pistar som sköt popcorn och en godis dusch, samt allt annat man behöver för en riktigt lyckad kväll med FF :-D. Bara jag som minns det programet? Sen har vi ju det klockrena inslagen med Kapten Filling och Dr Mugg. Så jäkla bra!! :-D FInns inget barnprogram som slår det ;-) Ja, jag är barnslig.

Här kommer en bild på geniet ;-)


nu ska jag lata mig :-)

ha det bäst!


påskpyntARN







Brukar kalla mitt hår för både lejonmanen och fågelboet. Har nu uppnått båda!
Mitt hår är officiellt ett fågelbo :-D

YESS

Fick höra av päronen att vi kör det gamla vanliga i påsk. Alltså ska vi till Hästholmen som ligger vid Vaxholm, där Farmor har sitt sommar hus. Det är grymt mysigt och vi har gjort detta sen jag och simon var väldigt små. En tradition som aldrig dör :-). Där letar vi påskägg och möter påskkärringen som delar ut äggen. Ja, jag erkänner kanske lite barnsligt nu när man "snart" är 17 men asså det är fett kul heheh ;-).

SEN någon vecka efter så är det tänkt att vi ska åka till Egypten! Så jäkla najs! :-D Har varit i Egypten förrut, i Sharm el Sheik eller va det nu heter. Klockrent säger jag bara! Egypten är definitivt mitt favorit land. Så himla intressant och spännande historia med dynastier och herioglyfer. Love it tjohooo :-D.

Nu ska jag packa upp påsklådan och börja pynta :-) jag är lite pyntgalen, det är fan det roligaste med hela högtiden!

Här kommer också dagens outfit.









Chinos - Gina, Skärp - från Argentina, Linne - H&M, Kofta - Nafnaf.

Sådär, det var allt för nu. Tänkte göra våfflor till lunch, i mitt huvud är det
fortfarande våffeldagen ;-).

ha det bäst! puss

Just nu spelar

Just nu spelar Kesha - Dancing with tears in my eyes. Jag tyckte den var tråkig först men efter några gånger så blir den faktiskt as bra! :-)
Ska börja göra i ordning mig för dagen, i natt drömde jag "mardrömmar" om att mina tänder hade gått tillbaka till sina ursprungliga positioner innan tandställningen. Det såg fruktansvärt ut. Direkt när jag vaknade visste jag varför, jag kände ingen smärta i mina käkar, vilket betydde att jag glömt sätta på gummisnoddarna igår kväll! ;-) Stört läskigt! Mitt undermedvetna påminnde mig i sömnen.

Har upptäckt att jag går runt och över på min soloroll typ lite hela tiden. Ett steg här ett hopp här. Jag skulle dö om jag glömde bort allt - bokstavligen ;-).

vi hörs lite senare! :-)
ha det bäst!

Konsten i att skeda

Simon och Signe (min bror och hund) somnade nyss i sked på golvet framför tv:n. De låg dock inte med huvudena åt samma håll utan Simon låg med sitt huvud på Signes ända ;-). Grymt sött!

Har bytt internet eller vad man nu kallar det, från Safari till firefox. Skäl: Jo på firefox kan man i menyn eller vad man kallar det ha ett tema! Det finns jätte många fina och roliga, jag har valt en skit söt sån där docka. Ehh Elmo tror jag han heter, röd, pälsig med orange näsa ;-) han kikar iaf upp brevid där man skriver in internetadressen och så. Det blev mycket roligare än en tråkig grå som den är i vanliga fall :-)

nu ska jag snart sova. Är grymt trött efter skoldagen.

ha det bäst! puss



snyyyygt :-P

Just nu spelar

Just nu spelar Resistance med Muse. Den också grym! Sitter och har försökt komma i kontakt med stället jag vill sommarjobba på. Kom dock på att de kanske inte har öppet efter 17.00 så det var ju lite fail.

Min mage skriker efter mat och nu hör jag hur mamma håller på att duka där nere! Hur ska jag kunne överleva när jag flyttar hemifrån om några år, jag tror bestämmt att mamma och pappa får flytta med mig dit. Hehe :-). Har blivit lite mammig och pappig på senaste tiden. Kan inte gå och sova på kvällen utan att ha sagt godnatt till alla och det är ytterst viktigt att jag får svar. Alltså "godnatt!" tillbaka, annars går jag och ropar godnatt tills den sista personen svarar ;-). Shit vad störd jag är haha :-P Någon som känner igen sig? Snälla säg att ni också agerar phyko ibland?? :-)

Juste! Köpte ett par jeansshorts från H&M idag! SÅ grymt snygga. Oj använder ordet "grymt" hela tiden typ. Dåligt ordföråd, det bli hemläxa på synonymer.se ;-). Anyways.... om jag nu försöker hålla mig till ämnet så kanske vi tar oss igen det här OOOJJ väldigt långa inlägget. Bajs.bajs.bajs. Ja, jag är mogen :-).

Här kommer lite bilder på dem iaf, skit snygga (titta! :-D synonym till grymt!) Hög midja och snygga knappar, lite strechiga.



WIHOO! Dessa är stl 36 :-), 200 kr. Lätt fynd! :-D



AS! hehe..moget Olivia. suck.



Nej jag går inte att köpa på H&M ;-) åh nej ett till grymt dåligt
skämt. Skortsen finns där dock. Och det har jag redan sagt...
SÅ nu ska jag sluta babbla!

ha det bäst! puss

Tjolahopp!

Sitter och dricker lite te (min drog) och lyssnar på Stereo love med Edward Maya. Så grymt bra! Je suis älskar det, nej min franska är inte profesionell även om den kan verka det ;-)
Fick ett par grymt söta silver örhängen av min käre broder (okej de var inte tänkta till mig från början men när det sket sig fick jag dem istället! :-D) Wihooo :-)
Köpte även en liten platta med en massa örhängen från H&M. Jag är ju lite elefant galen så dessa var precis i min smak ;-).
Ikväll blir det fredagsmys med familjen, ska försöka hitta något vettigt att titta på. Vägrar lets dance där det endast är medlemmar av emd som verkar vinna. Jag.pallar.inte.emd. Smörigare får man ju leta efter! P3 musik, uuurrrghgh.
ha det bäst! puss

EN MASK! ehh ja typ iaf. Va?? Lättroad?? JAG? :-) tror inte att någon delar samma humor som jag,
just för att den är obeskrivligt dålig.
Örhängena från H&M, dööhh nej det ser vi ju inte! Det står ju liksom inte H&M över hela grejen... ;-)



Som ni ser damp studiebidraget ner i mitt bankkonto idag :-D



Fan va jag är läcker! eller eeh licker...? ;-) (tungan alltså, ni fattar, kanske inte,
äh va fan hehe tjohoo.)



Örhängerna från Simon, käre bror jag vet att du tänkte på mig när du såg
dessa egentligen :-). Love



Ja, detta kanske klassas som egobilder, men bite me då ;-).

Och ångesten släpper

Nu äntligen släpper all ångest jag haft inför alla skolarbeten. Gud vad skönt!! Åh jag känner att jag kan hantera situationen igen, hatar känslan av 5 sammanbrott på 3 dagar då man inser att man kommer behöva jobba dag och natt. Bokstavligen.
Imorgon är det genrep inför skolföreställningarna. Känner att min solo-roll äntligen sitter! Så jäkla nöjd! Det är då, när all stress släpper, som man kommer ihåg hur kul det faktiskt är att dansa. Vi blev klara med hela koreografin i tisdags också, om annat hade vi varit trés körda ;-). Nu är jag så trött att jag dör. Min sovklocka kallar mig. Tur att jag har lite sovmorgon imorn. Höjdpunkten på veckan, tis och tors in my <3. Måste hoppa svenskan imorn för att hinna till genrepet. Wiho :-D (a).
sov gott alla getter!
ha det bäst! puss
Intelligent! OJA! Så här antog lilla Henrik ( knappt 1,5 år) att ett hårband
användes ;-). Sen gick han runt med den och såg absolut ingenting, stackars
liten! Grymt sött dock! Ibland är små barn bara för sköna! :-D

kooort

Här kommer ett kort inlägg innan jag springer och barnvaktar. Kom precis hem från skolan och är verkligen dödstrött då jag satt uppe halva natten igår och skrev på evolutionsuppsattsen. Okej... till 00. Men asså när det gäller min mat och sov-klocka så är den väldigt svår att ändra på. Lite som skalman i Bamse. Jag äter när jag måste äta och sover när jag måste sova. Jag brukar gå och lägga mig 10 för att få ca 8 timmars sömn (i know, helt total geekigt!) men annars blir jag till en levande zombie. Som inte funkar för zombies är ju redan döda... -.- eller? :-)
Ojoj nu får jag rappa på. Har på tal om kort (i början och nu otroligt osammanhängande) kommit på att jag typ inte kommer växa mer! :-O Jag kommer förbli kort resten av mitt liv!! :-( wääääääääh jag vill inte.
Nu ska jag kila ner till dagiset and make some money :-D
ha det bäst! puss

...

Idag går jag inte till skolan eftersom det kommer bli omöjligt att fokusera. Jag önskar verkligen att jag kunde prata om sånt som är känsligt. Men det kan jag inte. Jag är en sådan som trycker undan allt och försöker glömma allt, bara gå vidare så snabbt som möjligt. Det får folk att tro att jag inte bryr mig ibland, att jag inte har tagit något så hårt. Det gör jag, har jag. Jag visar det inte, får inte tänka på det. Men nu måste jag och jag hatar det verkligen. Jag tycker inte om att visa mig sårbar, jag har spenderat så mycket tid med att bygga upp murar runt mig som jag trodde skulle skydda mig när något hände. Men de revs. Direkt. Det är som om de aldrig stod där, starka och oberoende.
Folk som inte känner mig tillräckligt bra, tror att jag bara är en elak person utan sympati för andra. Jag lägger spydiga komentarer och behandlar andra inte enligt den "gyllene regeln". Det är en fasad, jag vill inte att folk ska komma så nära, jag blir så känslig. Och jag tycker inte om den känslan. Jag vill inte att folk ska komma och lägga armen runt mig och tycka synd om mig. Att folk ska titta på mig med en blick som visar att de beklagar. Att de är ledsna för min skull. Att de bryr sig.
Jag vet att jag nog är knäpp och förmodligen phykiskt störd som inte vill ha stöd. Och innerst inne vill jag nog det kanske. Jag vill bara inte visa det. Jag vill inte visa mig sårbar. Jag vill inte prata om det.
Idag är Farfars begravning och jag vill inte prata om det. Men tro inte att jag inte bryr mig.

Otaggad

Sitter och försöker få mina fingrar att börja skriva på biologi uppsatsen men eftersom jag istället bloggar så märker ni nog hur det går ;-) Jag har så svårt för att plugga på helgen, jag har alltid försökt göra helgen till en fristad där jag bara kan göra vad jag vill. Ett faktum står nu helt klart - det funkar inte alls längre :-/.
Middagen hos Hermina igår var jätte mysig! Jag var väldigt stolt över min "present" (ett selufaninslaget paket med choklad) :-). Stod i typ 40 min och krigade med selufanet som inte ville passa ;-). Vi fick super god mat och typ 4 efterrätter :-D Jag trodde att Hermina kanske tänkt göda oss och göra julskinka av oss till jul, men jag klarade mig och lever fortfarande. Är fortfarande mätt! Efter att Jane skrämt upp mig med sina spökberättelser sprang jag hela vägen till tåget.
Nu ska jag plugga! ha det bäst! puss





Pluggdag

Idag kära vänner har jag haft det underbart kul, ni vet det där lilla extra skojiga som man bara kan få om man utövar en speciell sak - pluggning/uppsattskrivning -.-' Ni hajjar grejen va? Ingen bra dag, man vill ju inte spendera en hel lördag på att plugga. Men nu behöver jag det till varje pris eftersom mitt kära internet var av i 3 dagar som då gick förlorade. Jäkla bajs.
Har precis målat naglarna blå :-D Snart ska jag in i duschen och sen fixa mig inför tjejkvällen ikväll. Ska bli as mysigt och jag vet att Hermina har bakat en massa extra gott eftersom jag kommer och tänker äta upp hela huset ;-) för jag är döhungrig! Så se upp grinig fara för allmänheten som snart släpps ut i det fria ;-)
Det enda som än så länge förgyllde min dag var när jag och pappa tog en pause i allt jobb och sattte oss i trädgården i var sin solstol och schtekte. Man måste ju börja tidigt om man vill ha en bränna till skolavslutningen :-9.
ha det bäst! puss

OJOJOJ

Ber om ursäkt för denna veckans fruktansvärt dåliga uppdatering. Hade dock inget val, hade upp till öronen med grupparbeten, uppsatser och prov. Inte najs kan jag meddela.
Ska träffa Rebecca och Hedda snart för middag ute och sen bio ( Remember Me, Robert Pattingson som är så satans snygg, jag dööör!). Det ska bli grymt mysigt! :-D
Har köpt en svart klänning till begravningen idag, den som jag planerade att ha på mig var när jag provade den hehe för liten. Så det bar av till gallerian efter skolan och in på H&M. Visar den lite senare. Fick också med mig en curl mousse från Björn Axéns Urban. Så grymt bra är den! Älskar den verkligen, sen var det ju rea också, kan man motså? Perfekt när krisen hemma var ett faktum - jag hade slut på curl mousse ;-)
Dagens låt-tips :-D : Melissa Horn - Säg inget till mig. Så jäkla grym den tjejen!

Nu ska jag kila, ha det bäst! puss

Veckan som gått

Klänning och jacka - Gina
Vit tröja - In Wear, Chinos - Vero Moda,
'

'
Randig tröja och kofta med puffärmar - H&M,
Satin byxor - Gina


Örhängen ( nya, fick av mamma :D) - H&M





Rött - I.me.my, Blått - H&M



Så där, har inte orkat lägga in några bilder i veckan så det här var det ;)

ha det bäst! puss

Man vet att det är vår på g i Saltsjöbaden när...

Man vet att våren är på g i Saltsjöbaden när skinnjackorna åker fram. Solen har varit framme i två dagar nu och det är så dags att dra fram skinnjackan. Jag hade verkligen glömt bort hur snyggt det är. Och hur mycket jag saknat min älskade skinbit :-). Köpte den för tre år sen på MQ, den var dyr. Men fy fan vad det var värt det! Den är precis lika snygg som när jag köpte den! :-D
Ikväll blir det bio med Nicole :-) Vi ska se Percy Jacksson och kampen om åskviggen. Jag måste bara tillägga att den grabben är tajt! :-D
ha det bäst! puss

Dör av törst!

Fan fan fan, höll på att missa tåget idag så jag hann inte få med mitt te! :-( Nu håller jag på att dö av törst och jag orkar inte gå till mitt skåp och hämta min mugg. Så jag antar att jag får skylle mig själv.

Duschen

Kom precis ut ur duschen, jag tycker det är as jobbigt att göra det. Men älskar känlan av renhet efter :-). Sitter och kollar på ett riktigt obehagligt avsnitt av Criminal Minds. Sitter med en kopp te och ska snart gå och lägga mig.
Kan helt klart konstatera att the force inte var med mig idag. Spillde te över hela mig på tåget bland alla människor. Inte bra. Tack gode gud att Hermina var tillbaka i skolan, hade inte överlevt en dag till, av skäl jag inte tänker nämna här. Men låt mig säga. Skälet är irriterande, väldigt irriterande! Dock övergav hon mig när dagen gick mot sitt slut och jag gick och gömde mig bakom en bok. Krya på dig, kom till le skola imorgon, ANNARS!

Snart är det helg och gud vad jag längtar! :-)

ha det bäst! puss

Ahhhh teee :)

Jag har som sagt blivit beroende av te. Har aldrig druckit like mycket te som jag gör nu. And I love it :-D.
Är lycklig för att jag äntligen kommit igång med min evolution essay. Victory! :-) Sitter nu och titta på tv med familjen och dör i soffan. himla trött! Tur att det är lite sovmorgon imorgon. Så slipper jag avlida :-).
ha det bäst! puss



Dålig start

Jaha nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Missade mitt tåg och måste nu vänta en halvtimme på nästa. Jag svär att min mattebok gömde sig själv. Usch jag hatar stressen när man vet att tåget går om bara några min och man fortfarande inte är klar. En av de jobbigaste känslorna pour moi.
Laddar för att stå upp för min mediakomunikations uppgift. Man skulle skriva 6 ord som beskrev sig själv typ. Jag tog "Lugnen före stormen kan lura dig". Motivering jo: Jag är en väldigt lugn och allmänt snäll person. Jag tycker inte om bråk och jag håller mig helst utanför sånt där. Jag är enormt dålig på att säga åt folk som jag tycker är jobbiga eller som jag egentligen är för snäll mot. Jag kan inte vara elak mot folk (okej simon du räknas inte, jag har en svag punkt där käre bror ;-)) Jag får dras med folk som jag inte tycker om för att jag skulle få så dåligt samvete om jag sa till dem att sluta stalka mig.
Men ibland när jag fått nog så smäller det. Och folk blir alltid så förvånade, som om jag inte kunde bli arg. För det förväntar de sig inte, ofta för att det handlar om någt ytte pytte som får bägaren att rinna över. Lugnet före stormen kan lura dig.
Men usch jag kommer aldrig klara av att göra detta. Stå upp för det jag sagt. Jag måste dock, jag kommer kvävas annars.
ha det bäst! puss

Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan och diskuterar Svenska Hollywoodfruar med Sandra. De är så patetiska och jag mår bara illa av att se på dem bete sig som fjortisar. De är ju inte unga längre, acceptera och gå vidare.
Hade med mig en liten termos/kaffemugg till skolan fast jag knarkar ju te inte kaffe :-). Ni vet en sån som gör att drickan håler värmen som man kan dricka ur, i plast ;-). Jag kände mig otroligt chic :-D
ha det bäst! puss

Galet snyggt!


BON SOIR MADEMOISELLE!

Kom just hem från dansen och måste erkänna mot min vilja som den pessimist jag är: att det har varit en bra dag! :-) Skolan gick snabbt och jag fick mina läxor gjorda, sen var det bara dans kvar. Nu sitter hela koreografin och jag ska tydligen köra ett litet breakdance move... Det är inte nått stå-på-huvudet-steg men det är rätt coolt.
Alldeless nyss stod jag vid fönstret och såg då nere på marken någon som stod och hoppade och fäktade med armarna i luften som en galning. Sen såg jag att det bara var Neil. Så jag hade rätt det var en galning haha. Så jag öppnade mitt fönster och möttes av en hel massa franska ord med en otroligt vacker svensk accent ;-D. Bon soir mademoiselle!!! Det var en intressant upplevelse...
Nu ska jag titta på CSI, måndags tradition :-)
ha det bäst! puss



Dagens Lärdom

Jag och min käre bror hade en väldigt intelligent konversation igår. Ämnet var gnuer och myskoxar. Vi kom nämnligen fram till när vi skulle beskriva en gnu och en myskoxe att gnun som lever i Afrika har ju väldigt lite päls. Så om den skulle bli förflyttad till typ Sibirien så skulle det växa en massa hår och gnun skulle bli en myskoxe. Skulle man ta en myskoxe och sätta den i Afrika skulle den tappa all päls eftersom det är så varmt och då skulle den bli en gnu. - Intelligens nivån på detta är hög...Ehrm.

Fortfarande lite förskyld men den bör nog försvinna under dagen. Idag planerar jag att baka samt att hitta någon som vill gå på bio med mig och se Alice i underlandet. Gud vad jag får nostalgiska minnen när jag tänker på den filmen som jag såg tecknad när jag var liten. Älskar den blåa larven som röker vattenpipa! :-)

ha det bäst! puss

Otur

Fan asså, det är bara jag som kan bli så pass oläpligt sjuk. Det jobbig är att jag fortfarande inte har feber, man kan tro att det är en bra sak. Men tro mig, det är det inte. Skäl? Jo för jag känner mig frisk i huvudet, jag skulle kunna gå ut och springa liksom. Men det är den där jäkla hostan och näsan som stoppar mig. Så jag låter jätte sjuk.
Jag vill ju ut och göra grejer. Ut och fika, ta promenader, VAD SOM HELST! Inte sitta inne och kolla på tv :-(.
Jag måste hitta nezerilen kan ju fan inte andas :-P hahah. Det kommer bli lite tunt med inlägg under den här tiden.
ha det bäst! puss

Älskar transparent!


Min röst är försvunnen

Jaha, jag som trodde jag skulle att min hals skulle vara bra idag. Det är den inte. Imorse kunde jag inte prata och nu hostar jag så fort jag försöker säga något. Enligt min brorsa så har jag hostat hela natten och det känns i min hals och mitt bröst idag kan jag meddela :-/.
Snart ska min käre bror gå ner och köpa lite soppa till mig. himla schysst. Även fast jag inte alltid är en så snäll syster så finns han alltid där :-). Kärlek.
Knarkar te och tittar på dålig tv. Det jobbiga är att min hjärna inte är sjuk. Jag är inte hängig eller något. Jag skulle kunna gå och göra nått känns det som. Men så fort jag är uppe och går, eller pratar så får jag världens hostattack.
Jag som behöver min röst till något speciellt. Det var verkligen fail att jag skulle låta som en kille i målbrottet just nu.
Hoppas ni har det bättre än jag! Ha det bäst, puss!

Så fint! :-D


RSS 2.0